Χίος: Βρήκαν σε 90χρονο ρακένδυτο 1 εκ. ευρώ στην τράπεζα

Ο θάνατος ενός ηλικιωμένου από τη Χίο, αποκάλυψε μια ασυνήθιστη ιστορία. Ο 90χρονος παρότι έμενε σε ένα ετοιμόρροπο σπίτι και έμοιαζε ρακένδυτος, αποκαλύφτηκε πως διαθέτει καταθέσεις ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ στην τράπεζα.

Ο ηλικιωμένος ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία της Χίου και σύμφωνα με μαρτυρίες διέμενε σε ένα σπίτι που το χαρακτήριζαν «τρώγλη». Κυκλοφορούσε έχοντας πάντα ένα χαρακτηριστικό μπαστούνι και ένα κίτρινο μαντήλι στο κεφάλι.

Εδώ και 20 χρόνια, ήταν γνωστό στη Χίο πως ο ηλικιωμένος διέθετε ένα σημαντικό ποσό καταθέσεων, με τις μαρτυρίες να λένε πως πριν την μετατροπή σε ευρώ, φημολογείτο πως διέθετε περισσότερα από 300 εκατ. δραχμές.

Η μόνη του τουλάχιστον εμφανής πολυτέλεια ήταν όταν πήγαινε εδώ και χρόνια στο Ταμείο της Τράπεζας προκειμένου να καταθέσει όσα ακριβώς κέρδιζε από την εργασία του στην οικοδομή. Ο 90χρονος αργότερα κατέθετε σχεδόν ατόφια την σύνταξη του.

Οπως περιγράφει το δημοσίευμα του Πολίτη Χίου, οι παλαιότεροι στο νησί θυμούνται ότι έπειτα από διένεξή του, πριν χρόνια, με την μεγάλη τράπεζα έφθασε έξω από το κατάστημα με μαύρες σακούλες προκειμένου να παραλάβει τα χρήματά του και να τα μεταφέρει σε άλλη ιδιωτική τράπεζα.

Η μεγάλη του περιουσία, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, παραμένει αδιάθετη ο 90χρονος εκατομμυριούχος ήταν άτεκνος, ενώ για την ώρα δεν υπάρχουν κληρονόμοι του.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΧΙΟΣ, ΤΡΑΠΕΖΑ, ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!