χίος-οδηγός-χτύπησε-νεαρό-με-πατίνι-κα-659773
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.09.2019 | 10:31

Χίος: Οδηγός χτύπησε νεαρό με πατίνι και έφυγε

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί της Τροχαίας στην Χίο, για να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό ενός οχήματος ο οποίος παρέσυρε ένα νεαρό που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι τραυματίζοντάς τον, αλλά έγινε καπνός χωρίς να σταματήσει.

Το ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην επαρχιακή οδό Χίου – Καρφά, όταν ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου επιχείρησε να προσπεράσει το πατίνι με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά μαζί του! Ο 23χρονος που επέβαινε στο δίκυκλο έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα. Ωστόσο, ο υπαίτιος οδηγός τον εγκατέλειψε αβοήθητο και τράπηκε σε φυγή αναπτύσσοντας ταχύτητα, παρ’ όλο που οι αυτόπτες μάρτυρες του φώναζαν να σταματήσει!

Ωστόσο, η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου, αφού στον τόπο του ατυχήματος βρέθηκαν τμήματα από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου, ενώ το έχουν καταγράψει οι κάμερες των γύρω καταστημάτων. Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Χίου, όπου διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά του δεν ήταν σοβαρά και αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.