χίος-επιχείρηση-από-την-πυροσβεστική-875275
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.02.2023 | 17:15

Χίος: Επιχείρηση από την Πυροσβεστική για απεγκλωβισμό βοσκού

Την ανάγκη επέμβασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου προκάλεσε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο οδικό δίκτυο μεταξύ των χωριών Πυραμά- Παρπαριά στη Βορειοδυτική Χίο (Δημοτική Ενότητα Αμανής).

Στο ύψος του Αϊ Γιάννη, βοσκός ξέφυγε με το αυτοκίνητό του στο πρανές του δρόμου, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό, και χρειάστηκε να μετακινηθεί όχημα της Π.Υ. Χίου για τον απεγκλωβισμό του.Εν τω μεταξύ σύμφωνα με έκτακτο δελτίο για λόγους ασφαλείας και αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων, με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου, από τις 9.00 το πρωί σήμερα Δευτέρα και έως την ύφεση των φαινομένων, τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα κατά την κυκλοφορία τους, στα εξής τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου στη Χίο:Από το 3ο χλμ. έως το 35ο χλμ. της επαρχιακής οδού Χίου – Βολισσού.

Από το 4ο χλμ. έως το 22ο χλμ. της επαρχιακής οδού Χίου – Αυγωνύμων – Σιδηρούντας.

Στο επαρχιακό οδικό δίκτυο των Δημοτικών Κοινοτήτων Αμάδων και Διευχών.

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. «hellenicpolice.gr», υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα – διακοπές κυκλοφορίας – χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.