χειρουργήθηκε-ο-γιώργος-λαμπάτος-η-1296552
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.02.2024 | 21:10

Χειρουργήθηκε ο Γιώργος Λαμπάτος – Η δημόσια έκκληση στον Σεφερλή

Στο ισχύο χειρουργήθηκε ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος.

Μάλιστα, αμέσως μετά την επέμβαση μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το πρωί της Τρίτης 6/2.

Ο ηθοποιός, όπως είπε, αμέσως μετά το χειρουργείο και το εξιτήριο που θα πάρει από το Λαϊκό Νοσοκομείο, θα επιστρέψει στο σπίτι που ζει τα τελευταία χρόνια, αυτό των 15 τ.μ καθώς στο σπίτι που του παραχωρήθηκε από την οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου, ζει ακόμα ο προηγούμενος ένοικος. Οπότε θα χρειαστεί κάποιο διάστημα μέχρι να φύγει.

Παράλληλα, ο Γιώργος Λαμπάτος ευχαρίστησε για την προβολή του θέματος, για άλλη μια φορά, καθώς όπως είπε βοηθήθηκε πάρα πολύ από τον κόσμο όταν έγινε γνωστό.

Ο ίδιος, ζήτησε και δημόσια συγνώμη στον Μάρκο Σεφερλή για τα όσα είχε πει για εκείνον, ενώ ανέφερε ότι σκέφτεται να επικοινωνήσει μαζί του για να λύσουν την παρεξήγηση.

Παράλληλα, στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος ανέφερε ότι ο πελάτης του δεν έχει πάρει χρήματα από εκείνον καθώς μεταξύ άλλων, οι 4 τραπεζικοί λογαριασμοί του έχουν κατασχεθεί.

Ο Γιώργος Λαμπάτος βιώνει πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια και προσπαθεί να επιβιώσει με τα ελάχιστα. Ο ηθοποιός είχε μιλήσει στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα για τη ζωή του και τις συνθήκες με τις οποίες ζει.

«Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω. Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα που βρίσκω στο δρόμο; Να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί; Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, από αξιοπρέπεια. Έπαιρνα την κιθάρα μου και με ένα κεράκι στο δωμάτιο τραγουδούσα παρέα με το σκυλάκι μου. Τι να πρωτοπληρώσεις με τα 220 ευρώ που παίρνω ως επίδομα; Τώρα είναι πάλι έτοιμοι να μου κόψουν ξανά το ρεύμα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Δουλειά ζητάω, όχι ελεημοσύνη. Επιβιώνω με το ΚΕΑ των 150 ευρώ το μήνα συν το επίδομα ενοικίου που είναι 70 ευρώ. Δεν έχω χτυπήσει καμία πόρτα. Ντρέπομαι και δεν αισθάνομαι καλά να μιλήσω για όλα όσα βιώνω. Το επόμενο όμως βήμα είναι είτε να ζητήσω βοήθεια από το Σπίτι του Ηθοποιού, είτε να μείνω στο δρόμο. Έφτασα στο σημείο να χάσω την αξιοπρέπειά μου και να πέσω πολύ χαμηλά. Πέρασε από το μυαλό μου να δώσω τέλος στη ζωή μου, γιατί βλέπω την αδικία και βρίσκω συνεχώς μπροστά μου τοίχο».

«Οι γονείς μου μού άφησαν ένα σπιτάκι στην Πρέβεζα, το οποίο είναι υποθηκευμένο. Με την τράπεζα έκανα έναν διακανονισμό να δίνω 110 ευρώ το μήνα για να το σώσω και να έφευγα να πήγαινα εκεί να μείνω. Όμως πώς να το σώσω όταν το μήνα παίρνω 220 ευρώ; Κι έτσι το μόνο που έχω είναι όσα έχω εδώ μέσα σε αυτό το υπόγειο», πρόσθεσε ο Γιώργος Λαμπάτος.