χατζίδου-για-survivor-τώρα-που-πληρώθηκα-θα-465456
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.04.2018 | 15:56

Χατζίδου για Survivor: «Τώρα που πληρώθηκα θα τα πω όλα»

Η Ελένη Χατζίδου πληρώθηκε, όπως είπε από το Survivor και ήρθε η στιγμή να αποκαλύψει τη δική της αλήθεια, όπως ισχυρίστηκε σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Η πρώην παίκτρια των Διάσημων, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου και στον Κρατερό Κατσούλη για την εμπειρία της μέσα στο παιχνίδι.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο αν πληρώθηκε καλά, στην τωρινή της σχέση με την πρώην συμπαίχτρια της Κωσταντίνα Σπυροπούλου και στα συναισθήματά της κατά την αποχώηρησή της.

«Τώρα που πληρώθηκα θα τα πω όλα. Μέχρι προχθές έλεγα κάτσε μην πω τίποτα και δεν…(πληρωθώ)… Όχι παιδιά πρέπει να πάρεις πάρα πολλά λεφτά για να πας εκεί. Δεν πήρα τόσα λεφτά για να περάσω όλα αυτά», είπε η Ελένη Χατζίδου εξηγώντας πως με την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο δεν σταμάτησαν οι δυσκολίες αφού όπως δήλωσε σε προηγούμενη συνέντευξή της αντιμετωπίζει, ακόμα, προβλήματα υγείας.

Για την κόντρα που είχε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δήλωσε ότι ανήκει στο παρελθόν και πως οι δυο τους, τώρα, κάνουν παρέα.

«Όλα καλά. Ήμασταν χθες στους ΜΙ–RΟ μαζί, μια χαρά μιλήσαμε, αγκαλιαστήκαμε. Έχουμε group στο viber και μιλάμε για το τι θα κάνουμε σήμερα και τέτοια. Πρόβλημα δεν υπάρχει, ούτε μισιόμαστε… εντάξει λογικό είναι ένα μικρό περιστατικό φάνηκε μόνο στον κόσμο».

Εντύπωση έκανε ακόμα μια αποκάλυψη από την τραγουδίστρια. Η Ελένη είπε, επίσης, στην Κατερίνα και στον Κρατερό πως όχι μόνο δε στεναχωρήθηκε που έφυγε από το Survivor αλλά και πανηγύριζε με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. «Λέει ο Σάκης “αποχωρεί από το Survivor” -και έλεγα από μέσα μου ‘’Ελένη, Ελένη, Ελένη’’- η Ελένη… αλλά δεν έπρεπε να δείξω ότι χάρηκα. Παίρνω τη δάδα, χαιρετάω τους συμπαίκτες και τους λέω στο αυτί ‘’πάω να φάω’’…βγαίνω έξω, είναι οι άνθρωποι της παραγωγής και φωνάζω ‘’Γλίτωσα! Φέρτε μου να φάω’’» είπε γελώντας η τραγουδίστρια.