χάρης-ρώμας-το-απίθανο-περιστατικό-πα-1158049
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.03.2023 | 09:47

Χάρης Ρώμας: Το απίθανο περιστατικό παραλία γυμνιστών – «Μαμά βλέπω το πο@λ! του»

Ένα απίθανο περιστατικό που βίωσε σε παραλία γυμνιστών διηγήθηκε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA.

«Δεν ξέρω αν το έτερον ήμισυ στη σχέση μου είναι ευχαριστημένο να είναι με κάποιον που τρέχει όλη την ημέρα. Είναι βαρύ το φορτίο για έναν σύντροφο να είναι μαζί μου», είπε.

Στη συνέχεια σε ερώτηση για το αν έχει νιώσει πίεση λόγω της αναγνωρισιμότητας διηγήθηκε το εξής περιστατικό: «Πήγα σε παραλία γυμνιστών και μου είπαν ότι είναι μόνο ξένοι και δεν υπάρχει περίπτωση να μας αναγνωρίσει κανείς. Και ξαφνικά, ενώ κοιμόμασταν στον ήλιο, ακούστηκε μια φωνή “μαμά, βλέπω το π… του Χάρη Ρώμα”».




Τι είπε για την ενασχόληση του με την πολιτική και την προσωπική του ζωή

“Με αγαπάνε ως καλλιτέχνη όμως ο κάθε άνθρωπος έχει μια διαδρομή στη ζωή του. Οι άνθρωποι έχουμε πολλαπλά ταλέντα. Θα μπορούσα να κάνω κι άλλα πράγματα και αντιμετωπίζομαι από τους συνάδελφους μου και τον κόσμο με απολυτό σεβασμό. Στην πορεία χρησιμοποιήθηκε η αναγνωσιμότητα και η αγάπη του κόσμου για να εκλεγώ στην πολιτική”, είπε αρχικά.

«Επειδή είναι παγίδα η αναγνωσιμότητα, η αγάπη του κόσμου και η επιτυχία γιατί μπορεί να πει κάποιος γιατί δεν κάθεσαι εκεί. Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν σε υποχρεώνει να πάρεις μια ταμπέλα και να είσαι σε μια κομματική παράταξη» συμπλήρωσε.

«Δεν ξέρω αν το έτερον ήμισυ στη σχέση μου είναι ευχαριστημένο να είναι με κάποιον που τρέχει όλη την ημέρα. Θέλει υπομονή. Είναι βαρύ το φορτίο για έναν σύντροφο να είναι μαζί μου» είπε μιλώντας για την προσωπική του ζωή.