χάρης-ρώμας-προανήγγειλε-ότι-θα-κατέβ-877857
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.05.2021 | 09:00

Χάρης Ρώμας: Προανήγγειλε ότι θα κατέβει για δήμαρχος (βίντεο)

Χάρης Ρώμας: Προανήγγειλε ότι θα κατέβει για δήμαρχος (βίντεο)

Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στο Πρωινό του ANT1, όπου μίλησε για το τέλος του «Καφέ της Χαράς», για τα επόμενα βήματά του. Τι ανέφερε για τις «Άγριες Μέλισσες», την στήριξή του στον Γιώργο Πατούλη και τον σκοπό του να ασχοληθεί πιο ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως σκέφτεται στο μέλλον να κάνει το επόμενο βήμα στην τοπική αυτοδιοίκηση: «Δεν είμαι κομματικό στέλεχος και δεν κατέβηκα με καμιά κομματική στήριξη από τη ΝΔ. Κατέβηκα με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη. Με την παράταξη «νέα αρχή για την Αττική». Από ό,τι φάνηκε, δεν το είχα και ανάγκη. Στο επόμενο βήμα που θα κάνω θα δούμε πόση στήριξη θα υπάρξει. Θα υπάρξει επόμενο βήμα στην αυτοδιοίκηση, το έχω σκεφτεί, το έχω αποφασίσει. Σε τοπικό επίπεδο», είπε.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Λιάγκας τον πίεσε να πει σε ποια περιοχή θα κατέβει δήμαρχος, αλλά και πού μένει. «Θα μεταδημοτεύσω στο Χαλάνδρι για να σε ψηφίσω» του είπε ο παρουσιαστής.

Για το τέλος του «Καφέ της Χαράς», αλλά και για τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο ίδιος, δήλωσε: «Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου. Είναι μια σειρά που έκανε το σίκουελ και κατάφερε να περάσει στον κόσμο. Έχω λάβει πάνω από 1000 μηνύματα για το τέλος της σειράς. Πολλοί άνθρωποι ήταν μικροί όταν πρωτοπαίχτηκε και μεγάλωσαν με τη σειρά. Οι ίδιοι άνθρωποι που τώρα μας λένε να συνεχίσουμε είναι αυτοί που αν το συνεχίζαμε έχω την αίσθηση ότι θα γράφανε “έλα μωρέ το τραβάνε από τα μαλλιά”», είπε.

Όπως ανέφερε, είναι «παιδί» του ΑΝΤ1 παρότι η νέα του σειρά πιθανόν να προβληθεί στο Mega αφού «Δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές», τόνισε, ενώ υπήρξε και κρούση και από τον Alpha, όπως είπε.

Για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Πατούλη, στην Περιφέρεια, αλλά και για το διαζύγιο του πρώτου με τη Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε: «Είμαι κοντά στον Γιώργο Πατούλη και τον αγαπώ.  Δεν θέλω να αναφέρομαι και δεν πρέπει να αναφερόμαστε σ’ αυτό το θέμα γιατί εμπλέκεται η ύπαρξη του παιδιού, του Αλέξανδρου και θεωρώ -όπως και εκείνος- ότι δέχεται ένα bullying. Το καταλαβαίνουμε όλοι οι νοήμονες άνθρωποι ότι πρέπει να προφυλάξει το παιδί του, το ίδιο και εκείνη. Θεωρώ ότι είναι λάθος να ανακυκλώνουμε την υπόθεση ενός διαζυγίου. Που πάντα είναι οδυνηρή, ένα διαζύγιο πάντα έχει θέματα. Να είμαστε φειδωλοί στα λόγια, όταν πρόκειται για ένα διαζύγιο δυο ανθρώπων».