Χάρης Ρώμας: Μου έγινε πρόταση να κοιμηθούμε μαζί για να πάρω τον ρόλο - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
25
Νοέμβριος
Back
Ρώμας: Ο Γιώργος (Πατούλης) είναι στο πλευρό της Μαρίνας στο νοσοκομείο

Χάρης Ρώμας: Μου έγινε πρόταση να κοιμηθούμε μαζί για να πάρω τον ρόλο

Ανήθικη πρόταση έχουν κάνει σε οντισιόν στον Χάρη Ρώμα προκειμένου να πάρει έναν ρόλο, όπως παραδέχτηκε στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή «Mega Καλημέρα», εξισώνοντας την ψυχολογική και την σεξουαλική παρενόχληση.

«Βεβαίως και το βίωσα και το αντιμετώπισα. Και μία και δύο και τρεις φορές. Μην κοιτάς τώρα που είναι το metoo, και τότε προσπαθούσαμε να βρούμε τον τρόπο να το αντιμετωπίσουμε. Μου έκαναν ανήθικη πρόταση για να πάρω έναν ρόλο στην οντισιόν που έγινε κατ’ ιδίαν. Δεν το είχα καταλάβει ότι θα πάει εκεί γιατί ήμουν και μικρός. Κι έτσι όπως βλέπω και σήμερα μικρά παιδιά, το θεωρώ αυτό μεγάλο έγκλημα, να το κάνεις αυτό σε νέα παιδιά που εκείνη τη στιγμή έχουν τέτοιο πάθος και τέτοια προσμονή ότι μπορεί να πάρουν τον ρόλο κι εσύ να τους τσεκουρώσεις το συναίσθημα με έναν τέτοιον τρόπο, βάζοντας χέρι ή κάνοντας μια ανήθικη πρόταση ή ακόμη περισσότερο όταν -όπως ακούω- αντιδράσουν βία» είπε.

«Σε μένα έγινε πρόταση να κοιμηθούμε μαζί για να πάρω τον ρόλο και δεν τον πήρα. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης δεν είναι εν ζωή τώρα και είναι πάρα πολύ καλός. Αυτός το έκανε με ευγένεια, άλλος το έκανε προσπαθώντας να μου πιάσει και το γόνατο. Ήμουν όμως και δυο μέτρα άντρας, δεν είναι και εύκολο. Ένα κοριτσάκι; Εδώ σου λέει την άλλη την πέταξε από το αυτοκίνητο. Δεν είναι μόνο το ακραίο είναι και το ψυχολογικό. Γι’ αυτό λέω ότι η ψυχολογική βία είναι εξίσου εγκληματική με την σεξουαλική παρενόχληση» ανέφερε.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!