χανιά-σε-επιφυλακή-μετά-από-καταγγελί-454585
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.03.2018 | 14:59

Χανιά: Σε επιφυλακή μετά από καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου

Σε επιφυλακή βρίσκονται δάσκαλοι και γονείς στο δημοτικό σχολείο Τσικαλαριών στα Χανιά ύστερα από την καταγγελία μητέρας για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου από άγνωστο μέσα από το αυτοκίνητό του.

Η μητέρα είχε δει το ύποπτο όχημα έξω από το χώρο του σχολείου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία για το περιστατικό, έγινε χθες στη διεύθυνση του σχολείου.

Σήμερα, τόσο ο επιστάτης όσο και οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται επί ποδός ωστόσο δεν έχουν διαπιστώσει ύποπτες κινήσεις έξω από το χώρο του σχολείου και μέχρι στιγμής δεν έχουν ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές.

Αναγνώστης του Flashnews.gr, μας μετέφερε οτι η καταγγελία της μητέρας έχει γίνει γνωστή και έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία.

Θα πρέπει να τονιστεί οτι μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν η καταγγελία ευσταθεί ή αν πρόκειται για παρερμηνεία κάποιων κινήσεων έξω από το χώρο του σχολείου.

Η διεύθυνση του σχολείου έχει απευθύνει έκκληση σε όποιον άλλο γονέα ή κάτοικο έχει αντιληφθεί ύποπτες κινήσεις αυτοκινήτου στην περιοχή να ενημερώσει, ώστε να προσφύγει στην αστυνομία.