χανιά-εδε-στο-νοσοκομείο-μετά-από-κατα-748200
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.08.2022 | 09:30

Χανιά: ΕΔΕ στο νοσοκομείο μετά από καταγγελία για επίθεση ακτινολόγου σε ειδικευόμενη ιατρό

Θύμα «ιατρικού bullying» έπεσε μια ειδικευόμενη χειρουργός στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικό του νοσοκομείου Χανίων αφού, ακτινολόγος του νοσοκομείου της επιτέθηκε σύμφωνα με καταγγελία που έκανε γιατρός του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν έφτασε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικό του νοσοκομείου Χανίων ο 18χρονος και εξετάστηκε από ειδικευόμενη χειρουργό που είχε εφημερία, η τελευταία διαπίστωσε ότι απαιτείται αξονική τομογραφία στο θύμα του τροχαίου για να διαπιστωθεί και να εξακριβωθεί πλήρως, η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Έτσι λοιπόν, η ιατρός επικοινώνησε με τον εφημερεύοντα ακτινολόγο του νοσοκομείου, που είναι και επιμελητής, ώστε να διενεργηθεί άμεσα η διαδικασία της αξονικής τομογραφίας, η οποία θα φανέρωνε την κατάσταση της υγείας του μετά το σοβαρό τροχαίο.

Όπως καταγγέλλεται στο Flashnews.gr, η απάντηση του ακτινολόγου στην ειδικευόμενη χειρουργό ήταν αφενός αρνητική αλλά και υποτιμητική για την ιατρό, που θέλησε – αν και άπειρη ακόμα – να «ενοχλήσει» τον πιο έμπειρο συνάδελφό της.

Όπως τονίζεται στην καταγγελία, ο ακτινολόγος μετέβη οργισμένος στα ΤΕΠ και επιτέθηκε φραστικά στην ιατρό, ενώ μάρτυρες δηλώνουν ότι πήγε να της επιτεθεί και να τη χτυπήσει, με έναν συνοδό ασθενούς να προσπαθεί να επέμβει.