χανιά-65χρονος-πέφτει-νεκρός-κατά-τη-δι-632961
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.05.2019 | 17:09

Χανιά: 65χρονος πέφτει νεκρός κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου (βίντεο)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο κέντρο των Χανίων, όταν ένας 65χρονος οδηγός άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στον δρόμο, την ώρα που του διενεργούταν αστυνομικός έλεγχος.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής ο 65χρονος κινούταν με το όχημά του, όταν άνδρες της Αστυνομίας του διενήργησαν τυπικό έλεγχο, όπου ο άτυχος άνδρας αρχικά ένιωσε αδιαθεσία και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σωριάστηκε στο οδόστρωμα μπροστά στα έκπληκτα μάτια όσων βρίσκονταν στο σημείο.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ο 65χρονος φαίνεται να πέφτει στον δρόμο, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα κλήθηκε και ασθενοφόρο.

Χανιά: Έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια ελέγχου από την αστυνομία

Από τα απομονωμένα καρέ του βίντεο, φαίνεται λίγο αργότερα να σπεύδουν στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβαν τον 65χρονο και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή με τη βοήθεια απινιδωτή.

Ο άτυχος άνδρας κατέληξε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες φαίνεται πως υπέστη ανακοπή καρδιάς.