χαλκίδα-άγνωστοι-εισέβαλαν-σε-δικηγο-363651
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.12.2017 | 15:23

Χαλκίδα: Άγνωστοι εισέβαλαν σε δικηγορικό γραφείο και άρπαξαν 26.000 ευρώ

Το δικηγορικό γραφείο του γνωστού νομικού της Χαλκίδας, Θανάση Τάρτη, έβαλαν στο στόχαστρό τους διαρρήκτες, οι οποίοι κατάφεραν να τρυπώσουν μέσα παραβιάζοντας ένα παράθυρο και να αρπάξουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό! Φαίνεται, όμως, ότι η Αστυνομία ανακάλυψε την ταυτότητά τους.

Τη διάρρηξη στο γραφείο του, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, διαπίστωσε ο ίδιος ο δικηγόρος το πρωί της Δευτέρας όταν βρήκε ορθάνοιχτο το παράθυρο από το οποίο είχαν μπει και βγει οι άγνωστοι «ποντικοί».

Αμέσως άνοιξε ένα συρτάρι όπου φύλαγε 26.000 ευρώ που είχε εισπράξει από κάποιους πελάτες το πρωί του Σαββάτου και διαπίστωσε με τρόμο ότι είχαν κάνει φτερά, όπως και δύο ακριβά ρολόγια!

Ο Θανάσης Τάρτης κατήγγειλε την κλοπή στην Αστυνομία και αμέσως έφτασε στο δικηγορικό του γραφείο συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για να πάρει αποτυπώματα και δείγματα γενετικού υλικού. Την υπόθεση διερευνούν αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, που σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη ταυτοποιήσει δυο τσιγγάνους ως δράστες και τους αναζητούν.