χαλκιάς-για-γεωργούλη-κοτζάμ-ευρωβο-733588
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.02.2020 | 17:22

Χαλκιάς για Γεωργούλη: «Κοτζάμ ευρωβουλευτής αφήνει την έδρα του και πηγαίνει για κριτής»

Στον Αρτ Αντιμιάν και την κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι» μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων, άφησε εποχή ως Σάκης ο υδραυλικός στο σίριαλ «Λαβ Σόρρυ». Όταν μάλιστα ο δημοσιογράφος τον ενημέρωσε ότι η τότε συμπρωταγωνίστριά του, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, θα έλεγε “ναι” σε μία ενδεχομένη τηλεοπτική επιστροφή της θρυλικής σειράς, ο ίδιος γελώντας είπε: «Να βρει έναν άλλον Σάκη και να το κάνει! Δεν πιστεύω σε αυτά. Τριάντα χρόνια μετά μπορώ να κάνω κάτι που θα με εκφράζει 30 χρόνια μετά, όχι κάτι που με εξέφραζε 30 χρόνια πριν. Δεν έχω κανένα λόγο να κάνω κάτι τέτοιο, είμαι εναντίον των ριμέικ».

Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι η γκεστ εμφάνισή του στις «Άγριες Μέλισσες» ήταν χωρίς αμοιβή: «Ήταν εντελώς φιλική συμμετοχή, άλλωστε το έγραφε και στα τρέιλερ και δεν πήρα λεφτά βεβαίως. Μου λέει ο παραγωγός: “Τώρα τι να σε πληρώσω ρε Τάσο, επειδή του ήρθε του σκηνοθέτη για μια μέρα γύρισμα;”. Του είπα:”Τίποτα”».

Επιπλέον με σαρκασμό, απάντησε ότι δεν θεωρεί ντροπή την ενδεχόμενη συμμετοχή του σε κριτική επιτροπή talent show, αναφερόμενος στον Αλέξη Γεωργούλη: «Κοτζάμ ευρωβουλευτής αφήνει την έδρα του και πηγαίνει να γίνει κριτής! Εγώ δεν έχω δεχτεί τέτοια πρόταση. Αν δεχτώ θα το σκεφτώ» εξήγησε.