χαλάνδρι-αποσωληνώθηκε-ο-68χρονος-οφθα-960652
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.11.2021 | 14:15

Χαλάνδρι: Αποσωληνώθηκε ο 68χρονος οφθαλμίατρος

Καλά νέα για τον γιατρό που πυροβολήθηκε στο Χαλάνδρι από τη μάνα του παιδιού του.

Καλά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του 68χρονου οφθαλμίατρου που χθες (11/11) πυροβολήθηκε στο Χαλάνδρι από τη μητέρα του παιδιού του, καθώς σήμερα (12/11) απόγευμα αποσωληνώθηκε.

Υστερα από το αιματηρό περιστατικό, κατά τη διάρκεια του οποίου επλήγη από τέσσερις σφαίρες που εξαπέλυσε εναντίον του η δράστις, ο βαριά τραυματισμένος γιατρός υποβλήθηκε σε επιτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου διακομίστηκε εξ αρχής.

Θυμίζουμε ότι η 49χρονη Αλβανίδα είχε στήσει ενέδρα στο θύμα και του επιτέθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια της 12χρονης κόρης τους. Η ίδια φέρεται να είχε αναστατώνει πολλές φορές τον 68χρονο και τη Βρετανίδα σύζυγό του, με αποκορύφωμα την αρπαγή της μικρής και την εξαφάνισή τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η ίδια προσπάθησε να πάρει το παιδί στη γενέτειρά της, αλλά την εντόπισε εγκαίρως η Ελληνική Αστυνομία. Η 49χρονη δεν κατάφερε να διαφύγει στην πατρίδα της. Επιπλέον, στη γυναίκα είχαν ασκηθεί περιοριστικά μέτρα από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Η νυν υπόθεση ανατέθηκε σε Τακτικό Ανακριτή.

Εις βάρος της κατηγορουμένης ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.