bazaar-με-χειροποίητα-είδη-στο-σύνταγμα-για-545601
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.10.2018 | 12:04

Bazaar με χειροποίητα είδη στο Σύνταγμα για τα αδέσποτα

Χειροτέχνες και παραγωγοί παρουσιάζουν από σήμερα 15 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου τις δημιουργίες τους, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Σταθμού του Μετρό στο Σύνταγμα, 09.00 με 21.00.

Το Φιλοζωικό Σκοπέλου – Stray Care Skopelos διοργανώνει την εκδήλωση με τίτλο Open Market με σκοπό την οικονομική του ενίσχυση.

zoiko1

Η καρδια της διοργανωσης ειναι για ακομα μια φορα ευαισθητοποιημενοι χειροτεχνες και παραγωγοι, οι οποιοι στηριζουν την προσπαθεια του Stray Care εδω και χρονια. Στην εκθεση θα βρειτε κοσμηματα, ειδη δωρων, ρουχα, αξεσουαρ, σαπουνια, καλλυντικα, τσαντες φτιαγμενα με μερακι απο χειροτεχνες καθως επισης και ελληνικα παραδοσιακα προιοντα όπως μελι, παρθενο ελαιολαδο, παστελια, ξηρους καρπους και πολλά άλλα καλούδια.

Το Stray Care Skopelos δραστηριοποιείται από το 2010 έχοντας πραγματοποιήσει μεγάλο έργο για την ευαισθητοποίηση και τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων της Σκοπέλου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιείται έκθεση φωτογραφίας με τις δράσεις των τελευταίων ετών.

Οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν οικονομικά ή προσφέροντας τροφές για σκύλους και γάτες στη Γραμματεία της διοργάνωσης.