Αυξημένη κίνηση σε όλες τις εισόδους του Λεκανοπεδίου

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που επιστρέφουν στο λεκανοπέδιο της Αττικής, καθώς σε όλους τους οδικούς άξονες παρατηρείται αυξημένη κίνηση.

Συγκεκριμένα, αυξημένη κίνηση παρατηρείται τόσο στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου, όσο και στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας. Στην δυτική είσοδο της πρωτεύουσας καθυστερήσεις σημειώνονται από τα διόδια του Ισθμού μέχρι και τον Ασπρόπυργο. Στην βόρεια είσοδο, καθυστερήσεις παρατηρούνται ανά διαστήματα από την Μαλακάσα μέχρι το Κρυονέρι και ξανά από την Εκάλη μέχρι τη διασταύρωση της λεωφόρο Κηφισού με την Αχαρνών.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται όμως και στις ανατολικές εισόδους, καθώς πολλοί Αθηναίοι επιστρέφουν από την ανατολική και νοτιοανατολική Αττική. Έτσι αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην Αττική Οδό από Παιανία μέχρι Παλλήνη, αλλά και στην Παραλιακή κατά διαστήματα από τη Βουλιαγμένη έως τη διασταύρωση με Αμφιθέας.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΙΝΗΣΗ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!