Αυτός ο ελληνικός προορισμός είναι 3ος στους 25 κορυφαίους παγκοσμίως

Οι διακρίσεις για τα ελληνικά νησιά και τους ορεινούς προορισμούς της χώρας μας δεν τελειώνουν ποτέ. Και πάντα μας κάνουν να επιβεβαιωνόμαστε όταν λέμε ότι η Ελλάδα είναι από τα ωραιότερα μέρη του κόσμου για να κάνεις διακοπές.

Άλλη μια διάκριση έρχεται να προστεθεί και πάλι καθώς η Trip Advisor, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ταξιδίων ανακοίνωσε τους 25 κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως για φέτος με βάση τις επιλογές των ταξιδιωτών. Μια σπουδαία διάκριση ήρθε για έναν ελληνικό προορισμό σε μια δύσκολη εποχή για τα ταξίδια και αποδείχτηκε ότι η Ελλάδα είναι πάντα ψηλά στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών από όλο όλο τον κόσμο.

Ποιος είναι αυτό ελληνικός προορισμός που μπήκε στην 3η θέση στους 25 κορυφαίους παγκοσμίως; Η Κρήτη!

Η Κρήτη, λοιπόν, βρέθηκε στην 3η θέση των προτιμήσεων των ταξιδιωτών για το 2020 σύμφωνα με την έρευνα του Trip Advisor. Μια πολύ σημαντική διάκριση, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι στις άλλες θέσεις βρέθηκαν προορισμοί όπως το Παρίσι, το Μπαλί και τα Πουκέτ. Ομολογουμένως η Κρήτη είναι ένας από τους πλέον αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς. Αποτέλεσε ένα ιδαιίτερο και μοναδικό σταυροδρόμι πολιτισμών λόγω της γεωγραφικής της θέσης.

Σήμερα παραμένει ένας τουριστικός προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου που σου προσφέρει διαφορετικές εμπειρίες ανάλογα με την εποχή και τα μέρη που θα επισκεφθείς σε αυτήν.

Πάντα έχεις δεκάδες επιλογές. Από ολοήμερες επισκέψεις στην παραλία, μέχρι βόλτες σε ορεινά χωριά και εναλλακτικές δραστηριότητες και αγροτουρισμό. Είναι τόσα αυτά που θα γεμίσουν το 24ωρο σου ώστε ποτέ δε θα είναι αρκετές όσες μέρες κι αν κλείσεις στην Κρήτη.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΡΗΤΗ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!