Αυτός είναι ο πρώτος «άγνωστος» σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη (φωτο)

Πριν τον Μάκη Παντζόπουλο και τον Γιάννη Λάτσιο, την καρδιά της εθνικής μας παρουσιάστριας είχε κερδίσει ο Σταύρος Γαρδέρης.

Πάνω από δύο δεκαετίες πριν, όταν η Ελένη Μενεγάκη δούλευε σε οίκο νυφικών,γνωρίστηκε με τον άντρα που θα γινόταν ο πρώτος της σύζυγος, τον Σταύρο Γαρδέρη. Το ζευγάρι έζησε έναν σύντομο αλλά δυνατό έρωτα(όπως συμβαίνει συνήθως με τους έρωτες των 20 μας), ο οποίος σύντομα οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Ελένη πριν ξεκινήσει να δουλεύει στην τηλεόραση εργαζόταν στο κατάστημα νυφικών της οικογένειας του Σταύρου και ο έρωτας μεταξύ των δύο νέων υπήρξε θυελλώδης αφού φήμες θέλουν τους τσακωμούς μεταξύ τους να δίνουν και να παίρνουν. Οι τσακωμοί αυτοί, όμως, δεν τους εμπόδισαν από το να πάρουν την απόφαση να παντρευτούν, όπως και έκαναν. Ο γάμος κράτησε μόλις έναν χρόνο, ενώ χρόνια αργότερα ο πρώτος σύζυγος της εθνικής μας παρουσιάστριας θα αποκάλυπτε ότι οι δύο τους διατήρησαν καλές σχέσεις κάποια χρόνια μετάτον γάμο τους, μέχρι που χάθηκαν εντελώς.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΑΓΝΩΣΤΟΣ, ΣΥΖΗΓΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!