Αυτός είναι ο δραπέτης ηθοποιός, τραγουδιστής -Επέστρεψε στις φυλακές (φωτο)

Ο «δραπέτης με τα χίλια πρόσωπα» που παρουσιαζόταν για 17 χρόνια ως ηθοποιός, τραγουδιστής, παρουσιαστής και δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στις φυλακές από όπου είχε δραπετεύσει.

Η μεταγωγή του ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες στην Κρήτη και επέστρεψε στη φυλακή από την οποία απέδρασε πριν από 17 χρόνια. Ο «δραπέτης με τα χίλια πρόσωπα» δηλώνει, μέσα από το κρατητήριο, ανακουφισμένος που συνελήφθη από τις αρχές.

Μέσω της συνηγόρου του ισχυρίζεται:

«Λυτρώθηκα με τη σύλληψή μου γιατί ήθελα να τελειώνει η υπόθεση. Επιστρέφω μετά από 17 χρόνια στην ίδια φυλακή. Απορώ με αυτούς που υποστηρίζουν ότι τους εξαπάτησα. Γιατί δεν πήγαν στην αστυνομία να με καταγγείλουν; Δεν κρύφτηκα ποτέ. Αντιθέτως βοήθησα με τον τρόπο μου αρκετό κόσμο».

Η είδηση της σύλληψής του έπεσε σαν βόμβα στη σόουμπιζ, καθώς κανένας δεν είχε φανταστεί πως ο άνθρωπος που παρουσιαζόταν ως ηθοποιός, τραγουδιστής, δημοσιογράφος και παρουσιαστής, ήταν δραπέτης φυλακών. Δείτε τι γράφει σήμερα η Star:

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΦΥΛΑΚΕΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ, ΔΡΑΠΕΤΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!