αυτός-είναι-ο-αστυνομικός-που-σκότωσε-751328
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.03.2020 | 08:56

Αυτός είναι ο αστυνομικός που σκότωσε τις δύο γυναίκες στην Κηφισιά

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η διπλή δολοφονία στη Κηφισιά με δράστη αστυνομικό της Τροχαίας, ο οποίος εκτέλεσε εν ψυχρώ την πρώην σύζυγό του και μια φίλη της το απόγευμα της Τετάρτης (18-03-2020) έξω από το super market «My Market», στο οποίο και εργάζονταν οι δύο γυναίκες.

Ο αστυνομικός Γ. Λιανός που υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Νέας Ιωνίας, πήγε στο αυτοκίνητο και τις εκτέλεσε με το υπηρεσιακό του όπλο, έριξε τουλάχιστον 15 σφαίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος των δύο γυναικών ήταν γνώριμος στους συναδέλφους της πρώην συζύγου του και πήγαινε τακτικά στο super market, δημιουργώντας προβλήματα στη πρώην γυναίκα του, Πολυξένη Μπέρδου, η οποία τον είχε χωρίσει. Στο σημείο επικράτησε πανικός και αργότερα συνελήφθη ο δράστης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν προστριβές για το διαζύγιο και την επιμέλεια των παιδιών τους.

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς και οι συνεργάτες των δύο θυμάτων αφού δεν μπορούν να πιστέψουν πως από την μια στιγμή στην άλλη δεν θα τις ξαναδούν.

Ήδη το Facebook έχει κατακλυστεί από μηνύματα αγάπης για τις δύο γυναίκες, τα οποία λυγίζουν και τις πιο σκληρές καρδιές.