αυτοκτονία-μυστήριο-τραβεστί-για-χ-895976
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.04.2021 | 08:56

Αυτοκτονία-“μυστήριο” Τραβεστί για χάρη Αντιδημάρχου της Αθήνας (φωτο)

Αυτοκτονία-μυστήριο Τραβεστί για χάρη Αντιδημάρχου της Αθήνας (φωτο)

Απαγχονισμένος βρέθηκε σε οικοδομή στους Αμπελόκηπους 31χρονος διεμφυλικός άντρας που φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση για αρκετό καιρό με 63χρονο που κατέχει υψηλή θέση σε μεγάλο δημο της Αττικης.

Πριν από μια βδομάδα, ο 31χρονος ενημέρωσε φιλικό του πρόσωπο ότι ο 63χρονος πάνω σε έναν καυγά που είχαν, τον χτύπησε με δύναμη με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει πάνω στην τζαμαρία του διαμερίσματός του στους Αμπελόκηπους.

Αμέσως κάλεσε την Άμεση Δράση και το τηλεφώνημα καταγράφηκε, ενώ ο 63χρονος έσπευσε την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ισχυριζόμενος ότι είχε τραυματιστεί και εκείνος.

Έπειτα επισκέφτηκε το πλησιέστερο στην κατοικία του διεμφυλικού Αστυνομικό Τμήμα και ζήτησε από τους αστυνομικούς να γίνουν συστάσεις στον 31χρονο

.

Μάλιστα, την Δευτέρα, προχώρησε σε μήνυση εναντίον του διεμφυλικού άντρα για επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση.

Πρόσωπα από το περιβάλλον του 31χρονου πιστεύουν ότι η μήνυση που κατέθεσε ο 63χρονος δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια αντιπερισπαστική ενέργεια προκειμένου να θολώσει τα νερά σε περίπτωση που ο διεμφυλικός άνδρας κατέθετε και εκείνος μήνυση εναντίον του.

Μάλιστα, ο 31χρονος είχε στείλει φωτογραφίες από τα τραύματα που του είχε προκαλέσει ο 63χρονος κατά την διάρκεια του επεισοδίου σε φιλικο του πρόσωπο.

Χθες το πρωί ο 31χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στα κάγκελα μιας οικοδομής στους Αμπελόκηπους ενώ λίγη ώρα πριν είχε ενημερώσει με sms την μητέρα του ότι σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Δυστυχώς εκείνη την ώρα η μητέρα του κοιμόταν και έτσι δεν πρόλαβε να διαβάσει το μήνυμα. Η αστυνομία έχει ειδοποιήσει τόσο τον 63χρονο όσο και τα μέλη της οικογένειας του 31χρονου να προσέλθουν για να καταθέσουν.

Δείτε τι γράφουν σήμερα οι εφημερίδες για το θέμα: