αυτές-είναι-οι-οργανωμένες-παραλίες-τ-1023469
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.06.2022 | 09:00

Αυτές είναι οι οργανωμένες παραλίες της Αττικής με δωρεάν είσοδο

Με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να πέρασε μαζί με τον φόβο της Genesis. Σήμερα σας παρουσιάζουμε της Οργανωμένες παραλίες της Αττικής. Πάμε να της δούμε:

1)Παραλία Μωραΐτη

Οργανωμένη με ελεύθερη είσοδο, παράδεισος για τους windsurfers

Οργανωμένη παραλία με ελεύθερη είσοδο αλλά ελάχιστη κατανάλωση στα 5 ευρώ το άτομο λίγα λεπτά από τον Μαραθώνα. (Η ξαπλώστρα κοστίζει στα 5 ευρώ). Στην παραλία του στεγάζεται ειδικευμένο κέντρο εκπαίδευσης θαλάσσιων σπορ και κατάστημα με σχετικό εξοπλισμό αλλά και beach barμε υγιεινά snacksπου λειτουργεί από 9 το πρωί μέχρι τη δύση.

Ποσειδώνος 210, Σχοινιάς-Μαραθώνας,

2)Eden Beach, Ανάβυσσος

Οργανωμένη παραλία χωρίς είσοδο, με ελάχιστη κατανάλωση

Σε μια παραλία που βραβεύεται με Γαλάζια Σημαία επί 23 συναπτά έτη μπροστά από το ξενοδοχειακό συγκρότημα Eden Beach Resort Hotel στην Ανάβυσσο, μπορείτε να κάνετε τις βουτιές σας και να χαλαρώσετε στο deck. Δεν υπάρχει κόστος εισόδου, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε αν πάρετε ξαπλώστρες. Στην παραλία υπάρχει cocktail bar, beach resto και θαλάσσιο πάρκο. Τις καθημερινές το σετ (2 ξαπλώστρες και 1 ομπρέλα) στην παραλία: € 6, το σετ (2 ξαπλώστρες και 1 ομπρέλα) στο elit: € 20 και το κρεβάτι στην παραλία: 30 ευρώ. Το Σαββατοκύριακο το σετ (2 ξαπλώστρες και 1 ομπρέλα) στην παραλία: € 20, το σετ (2 ξαπλώστρες και 1 ομπρέλα) στο deck: € 40 και το κρεβάτι στην παραλία € 60.

47ο χλμ Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, Ανάβυσσος,

3) Kαράβι Σχοινιά

Αμμώδης παραλία που αγαπούν οι λάτρεις του beach volley

Η παραλία αυτή στον Μαραθώνα βρίσκεται σε έναν παραθαλάσσιο χώρο αναψυχής 30 στρεμμάτων με 100 μέτρα παραλία και ιδιωτικό πάρκινγκ 1.500 θέσεων με σκίαση. Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται εστιατόριο και beach bar, με σχολή windsurfing/sup και γήπεδα beach volley. Bραβεύεται επί δεκαπέντε συνεχόμενες χρονιές με «Γαλάζια Σημαία. Στις εγκαταστάσεις του αποδυτήρια, WC, ντους, πρώτες βοήθειες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, δωρεάν wi-fi Internet. Γενική είσοδος για καθημερινές και ΣΚ στα €5.