αυτά-τα-ζώδια-που-ζηλεύουν-παράφορα-1155851
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.03.2023 | 04:00

Αυτά τα ζώδια που ζηλεύουν παράφορα

Όλα τα ζώδια ζηλεύουν, αλλά ορισμένα… σκάνε από τη ζήλια τους. Δεν αντέχουν καθόλου.

Ποια ζώδια είναι αυτά;

Κριός

Ο Κριός όχι μόνο ζηλεύει αλλά θα το δείξει και με εκρηκτικό τρόπο. Όσο νιώθει ότι βρίσκεται σε θέση απόλυτης προτεραιότητας στην καρδιά σας και τη ζωή σας θα είναι όλα καλά. Αν όμως πέσει στην αντίληψή του το παραμικρό θα σκάσει από τη ζήλια του και το μπαμ θα ακουστεί! Ο παρορμητικός του χαρακτήρας δεν του επιτρέπει να λειτουργήσει διαφορετικά από το να γίνει πυρ και μανία.

Ταύρος

Ο Ταύρος αναζητά την ασφάλεια, την εμπιστοσύνη και την σταθερότητα. Του αρέσει η ρουτίνα, είναι στοργικός και κτητικός. Γενικά έχει υπομονή, ακόμη και όταν νιώσει ζήλια και γενικά θα δώσει χρόνο μέχρι να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει. Εάν όμως το ποτήρι ξεχειλίσει ετοιμάσου να δεις έναν ταύρο σε… υαλοπωλείο. Είναι πιθανό να μην έχεις ξαναδεί ποτέ αυτή την πλευρά του αφού δεν το παθαίνει συχνά.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός ζηλεύει, σκάει από την ζήλια του αλλά δεν θα το παραδεχτεί ποτέ. Ζει τις σχέσεις του με ένταση και πάθος και δεν μπορεί να ανεχτεί στο πλευρό του έναν σύντροφο που θα του κάνει τη ζωή δύσκολη. Θέλει πλήρη αφοσίωση και αποκλειστικότητα. Εκδηλώνει τη ζήλια του με μούτρα, ακεφιά ενώ αν πέσει στην αντίληψή του κάτι “ύποπτο” μπορεί να δεις μία έκρηξη που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου.

Tags: