αυτά-τα-ζώδια-δεν-πρέπει-να-πάρουν-ορισ-1152197
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.03.2023 | 07:00

Αυτά τα ζώδια δεν πρέπει να πάρουν οριστικές αποφάσεις το Σ/Κ

Έχουμε τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στους Ιχθύς σήμερα, στις 16/03/2023 και αυτό σημαίνει πως ορισμένα ζώδια, οφείλουν να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή.

Ειδικότερα, η σημερινή όψη των δυο πλανητών, δημιουργεί σύγχυση και ασάφεια, και μας κάνει να θελουμε να πάρουμε αποφάσεις, οι οποίες όμως δεν θα μας βγουν σε καλό. Θα είναι πολύ εύκολο να εμπλακούμε σε μπερδεμένες καταστάσεις και να παρασυρθούμε. Και αυτό γιατί ο Ποσειδώνας, δημιουργεί πλασματικές όψεις θολώνοντας το τοπίο και την πραγματικότητα μας.

Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε πιο προσεκτικοί σε μεγάλα λόγια και σε ανθρώπους πολλά υποσχόμενους που μοιάζουν πολύ καλοί για να είναι αληθινοί. Οι αυταπάτες και η εξιδανίκευση είναι οι μεγάλες παγίδες αυτής της όψης, καθώς μπορεί να προσγειωθούμε απότομα και να νιώσουμε μεγάλη απογοήτευση όταν τελικά το τοπίο ξεκαθαρίσει.

Είναι σημαντικό να μη προβούμε σε καθοριστικές αλλαγές και αποφάσεις, καθώς μόλις όλα ξεκαθαρίσουν μπορεί να δούμε πως τελικά τίποτα από αυτά που είχαμε κατα νου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ποια ζώδια οφείλουν να δείξουν μεγάλη προσοχή το επόμενο διάστημα:

Κριός

Η σύνοδος αυτή θα σας δώσει ελπίδα και πίστη, ακόμα και αν υπάρχουν δυσκολίες στον δρόμο σας. Όμως οφείλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι σε ψευδαισθήσεις και απατηλές καταστάσεις- επομένως είναι σημαντικό να αποκαλύπτετε τα μυστικά σας και τις προθέσεις σας μόνο σε εκείνα τα άτομα που εμπιστεύεστε απόλυτα. Εάν αισθάνεστε αποπροσανατολισμένοι ή χαμένοι, κάντε υπομονή και μη προχωράτε σε συμπεράσματα ή αποφάσεις. Προσπαθήστε να εστιάσετε στο τώρα, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις σκέψεις για το μέλλον.

Δίδυμος

Είναι πιθανό να έχετε πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας στον τομέα της καριέρας ή να σας κάνουν μία πολύ δελεαστική πρόταση η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ρισκάρετε και να εγκαταλείψετε έναν στόχο ή μία θέση που σας προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα. Επικρατεί σύγχυση και ασάφεια τώρα και δεν έχετε ακόμα όλα τα δεδομένα μπροστά σας προκειμένου να κρίνετε αντικειμενικά

Tags: