αυτά-είναι-τα-κινητά-με-την-μεγαλύτερη-443371
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.09.2020 | 13:51

Αυτά είναι τα κινητά με την μεγαλύτερη και τη μικρότερη ακτινοβολία (λίστα)

Ποιος όμως ασχολείται με το τι εκπομπή ακτινοβολίας έχει το κινητο μας; Οι περισσότεροι από εμάς κακώς δεν ασχολούμαστε με την ακτινοβολία των κινητών μας από την στιγμή που κάνουμε υπερχρήση. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις εκπομπές ακτινοβολίας των κορυφαίων κινητών της αγοράς.

Οι καταναλωτές πριν προχωρήσουν στην αγορά καινούργιου smartphone, εκτός από τα χαρακτηριστικά που θα καλύπτουν τις ανάγκες τους θα πρέπει να δουν και τι ακτινοβολία εκπέμπουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα για τις επιπτώσεις της ακτινοβολίας υπάρχουν κάποια smartphones τα οποία εκπέμπουν πάρα πολύ μεγάλη ακτινοβολία και θα πρέπει οι καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

kinita37

 Σύμφωνα λοιπόν με τη σχετική λίστα του δημοσιεύματος το smartphone που έρχεται πρώτο σε εκπομπή ακτινοβολίας είναι το One plus 7T του κινέζικου ομίλου με 1,4 watt ενώ στη δεύτερη θέση είναι επίσης της εταιρείας One Plus, το κινητό τηλέφωνο One Plus 7t Pro με 1,394 watt. Στον κατάλογο με τα κινητά που εκπέμπουν τη μεγαλύτερη ακτινοβολία για το 2020 είναι κινητά τηλέφωνα της Google το Pixel 4 XL με 1,39 watt και το Pixel 4 με 1,34 watt.

Το Mi Note 10 και της LG το LG G8X ThinQ, αλλά και τα iphone 11 Pro και iphone 11, Samsung S 10 και το Nokia 9 εκπέμπουν την μικρότερη ακτινοβολία. Την λίστα με την μικρότερη ακτινοβολία κλείνει το Huawei P30 Pro με 0,99 watt.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνίας ένας άνθρωπος δεν μπορεί να απορροφήσει περισσότερα από 1,6 watt ενέργειας ανά χιλιόγραμμο σωματικού βάρους.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως το κινητό με την μικρότερη ακτινοβολία μεταξύ των υπολοίπων είναι το Samsung Note 10 και Note10 plus.

samsung27