άβα-γαλανοπούλου-δεν-θα-ξεχάσω-ποτέ-α-493428
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.10.2019 | 11:57

Άβα Γαλανοπούλου: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για μένα» (βίντεο)

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2night Show” ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Άβα Γαλανοπούλου η οποία -μεταξύ άλλων- μίλησε για τη δικαστική διαμάχη που είχε με τον πρώην σύντροφό της, ενώ αποκάλυψε ότι όλη αυτή η ιστορία είχε αρνητικό αντίκτυπο στην επαγγελματική της πορεία.

 «Το τελευταίο δικαστήριο έγινε τον Ιούλιο του 2018. Επέλεξε τη δικαστική οδό γιατί πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Έγιναν πέρυσι δύο δικαστήρια. Στο δεύτερο ζήτησε ο κατηγορούμενος, προκειμένου να αποφύγει τη φυλακή, προφορικά την επιείκεια των δικαστών λέγοντας ταυτόχρονα ότι θα μου επιστρέψει κάποια χρήματα.

Βγήκε η απόφαση και έκανε έφεση βέβαια, ακόμα περιμένουμε, δεν έχουμε καμία εξέλιξη. Ταυτόχρονα μαθαίνω από τα social media ότι η οικογένεια του κατηγορούμενου περνάει μια πάρα πολύ άνετη και ωραία ζωή. Όμως επειδή ο δικηγόρος μου δεν μου επιτρέπει να μιλήσει περαιτέρω, επειδή έχουμε δρόμο μπροστά μας, θέλω να το κλείσουμε εδώ. Και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», είπε συγκινημένη, προσθέτοντας:

«Η δικαστική διαμάχη με πήγε πολύ πίσω και μου κόστισε επαγγελματικά. Νόμιζαν ότι δεν μπορώ να παίξω στο θέατρο. Υπήρξε προδοσία σε όλα τα επίπεδα. Δεν ήξεραν ούτε οι γονείς μου τι συμβαίνει».

Η ηθοποιός μίλησε, επίσης, με συγκινητικά λόγια για τον Σάκη Μπουλά, τον Τάκη Σπυριδάκη, καθώς και τον Σπύρο Παπαδόπουλο ο οποίος της στάθηκε πολύ στην περιπέτειά της.

«Το 50-50 ήταν η χρυσή στιγμή για όλους μας. Ο γλυκός μου ο Σάκης, ο χρυσός μου, τι εξαιρετικός άνθρωπος. Είχα την τύχη να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που ήρθε στο πλευρό μου μάρτυρας, στο πρώτο δικαστήριο. Με τον Σπύρο δεν έχουμε παίξει μαζί, αλλά ήρθε, άντρας, αρσενικό… Δεν μπορούσε να χωνέψει αυτό που μου συνέβη. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ο Σπύρος στηρίζει κόσμο και δεν το συζητάει καθόλου.

Εγώ δεν ήξερα ότι ο Τάκης Σπυριδάκης ήταν άρρωστος, δεν είχα πάρει χαμπάρι. Και βλέπω μια συνέντευξη και κατέρρευσα γιατί έμαθα ότι είναι άρρωστος, αλλά το είχε ξεπεράσει το χρυσό μου, έτσι νόμιζε…» είπε.