Ατύχημα με ασανσέρ στο Ιπποκράτειο – Τραυματίστηκε γιατρός

Τραυματίστηκε ο διευθυντής της Ουρολογικής κλινικής και μεταφέρθηκε αρχικά στο ΚΑΤ και μετά στον Ερυθρό Σταυρό

Αναστάτωση προκλήθηκε την Παρασκευή στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Αθήνας, λόγω ατυχήματος σε ασανσέρ, στο οποίο μάλιστα τραυματίστηκε ένας γιατρός.

Οι πληροφορίες διίστανται καθώς αρχικά έγινε γνωστό ότι το ασανσέρ έπεσε από τον τέταρτο όροφο στο ισόγειο, ενώ στη συνέχεια άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι έπεσε μόνο η οροφή.

Θύμα υπήρξε ο διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής, ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι.

Αμεσα του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, όμως ο διευθυντής μεταφάρθηκε αρχικά στο ΚΑΤ και μετά στον Ερυθρό Σταυρό, διότι το Ιπποκράτειο δεν διαθέτει ορθοπεδική κλινική.

Ο γιατρός, στον Ερυθρό έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ενώ αναμένεται να κάνει και δεύτερο χειρουργείο.

Τα Μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Ιπποκράτειου, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους, με τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.

Στο νοσοκομείο αναμένεται να μεταβούν πραγματογνώμονες για τεχνικό έλεγχο των ασανσέρ για την εξακρίβωση των αιτιών του ατυχήματος.

Το συγκεκριμένο ασανσέρ εξυπηρετεί τόσο τους γιατρούς όσο και τους επισκέπτες και τους ασθενείς. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως ήταν από τα «καινούρια» του νοσοκομείου καθώς ήταν του 2008, ενώ τα άλλα είναι πολύ παλιότερα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΙΑΤΡΟΣ, ΑΣΑΝΣΕΡ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]