αθόρυβος-χωρισμός-για-τη-φαίη-σκορδά-κ-912484
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.06.2021 | 05:11

Αθόρυβος χωρισμός για τη Φαίη Σκορδά και τον Νίκο Ηλιόπουλο

Οσο αθόρυβα έσμιξαν η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος τόσο αθόρυβα απομακρύνθηκαν κιόλας ο ένας από τη ζωή του άλλου έπειτα από περίπου δύο χρόνια κοινής πορείας.

Η είδηση πως η οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 είναι και πάλι single κυκλοφόρησε χθες, ξαφνιάζοντας πολύ κόσμο, αφού η αίσθηση που υπήρχε γενικότερα ήταν πως τα πράγματα στην προσωπική της ζωή κυλούσαν όμορφα. Αλλωστε, το περσινό καλοκαίρι είχε ακουστεί πως ο σύντροφός της τής είχε χαρίσει και δαχτυλίδι! Αντί όμως να οδηγηθούν στα σκαλοπάτια της εκκλησίας, επέλεξαν πριν από μερικούς μήνες να βάλουν τέλος στη σχέση τους πολύ διακριτικά.

Η γνωριμία της Φαίης Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του digital management και είναι συνιδρυτής της εταιρίας Cloudevo, κύριου συνεργάτη της Google σε Ελλάδα και Κύπρο, έγινε γνωστή τον Φεβρουάριο του 2020 μέσα από πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του περιοδικού «Hello!».

Καθόλου τυχαία βέβαια, αφού εκείνη την περίοδο διευθυντής του εν λόγω εντύπου ήταν ο δημοσιογράφος Αρης Καβατζίκης, ο οποίος το ίδιο χρονικό διάστημα συνεργαζόταν και με το «Πρωινό» της Φαίης ως πανελίστας. Μάλιστα, η είδηση πως η γνωστή παρουσιάστρια ζούσε έναν νέο έρωτα, τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα, είχε γίνει αμέσως viral, με τα φλας να πέφτουν μοιραία επάνω στον Νίκο Ηλιόπουλο.

Οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν από το αεροδρόμιο της Αθήνας λίγο προτού πραγματοποιήσουν οι δυο τους μια εξόρμηση στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια της αποκάλυψης του ειδυλλίου τους ακολούθησαν κι άλλα κοινά «κλικ», ενώ δεν έλειψαν και ορισμένες on air αναφορές της Φαίης στον Νίκο σε κάποιες εκπομπές της. Από την πλευρά του, εκείνος δεν έκανε ποτέ δημοσίως δηλώσεις για τη σχέση τους, καθώς είναι εξαιρετικά χαμηλών τόνων άνθρωπος και αισθάνεται αμηχανία κάθε φορά που βλέπει τον εαυτό του στα media. Παρ’ όλα αυτά ο ενθουσιασμός του για την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 υπήρξε τέτοιος, που έλεγε σε φίλους του ότι δεν έχει ξαναδεί πιο ωραία γυναίκα από εκείνη.

Πέρα από το γεγονός ότι η Φαίη Σκορδά επέλεξε πριν από ενάμιση χρόνο να δημοσιοποιήσει τη σχέση της με τον Νίκο Ηλιόπουλο, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που δείχνουν πόσο σοβαρά ήταν τα πράγματα μεταξύ τους. Οπως, για παράδειγμα, η γνωριμία εκείνου με τους γονείς της παρουσιάστριας, αλλά και η επίσκεψη της Φαίης στο εστιατόριο της μητέρας του Νίκου, Μαντώς Ηλιοπούλου, στον Χολαργό.

Μάλιστα, σε συνέντευξή της στο «Ενώπιος Ενωπίω», τον Σεπτέμβριο του 2020, η οικοδέσποινα του «Πρωινού» είχε μιλήσει για τον πρώην -πλέον- σύντροφό της με πολύ όμορφα λόγια. «Εκτιμώ πάρα πολύ κάποια πράγματα σε ανθρώπινο επίπεδο. Το καλοκαίρι που ήμασταν στη Χαλκιδική ήρθε για ένα Σαββατοκύριακο ο Νίκος να μας δει και χωρίς να μου το πει πήγε στη θεία μου, τη Σοφία, να τη δει. Και μου έστειλε μια κοινή τους selfie. Δεν πήγε να ζητήσει το χέρι μου. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ και σέβομαι για τον τρόπο που με βλέπει. Με κάνει να αισθάνομαι πολύ ωραία» είχε πει.

Τι συνέβη, λοιπόν, και «αυτός ο έρωτας κοιμήθηκε νωρίς»; Οπως αναφέρεται στο YouWeekly, που έκανε γνωστό τον χωρισμό του ζευγαριού, διαπίστωσαν πως οι προτεραιότητές τους είναι διαφορετικές, με τη Φαίη να βάζει φυσικά πάνω απ’ όλους και όλα τα δύο παιδιά της.