Αθώοι οι τρεις υπάλληλοι του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα

Αθώοι βρέθηκαν μετά από διοικητική έρευνα οι Αντωνακόπουλος, Κούντουρος και Θεοφιλοπούλου, υπάλληλοι του Γραφείου Συνδέσμου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε το ΕΚ και υπογράφει η Delphine Cοlard, εκτελούσα χρέη επικεφαλής της υπηρεσίας εκπροσώπων Τύπου, της Γενικής Διεύθυνσης Επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, «το καλοκαίρι του 2018 ξεκίνησε διοικητική έρευνα σχετικά με το Γραφείο Συνδέσμου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα».

Σημειώνει ότι «σύμφωνα με το πόρισμα της διοικητικής έρευνας, δεν υπάρχουν στοιχεία που να ενοχοποιούν τον κύριο Αντωνακόπουλο, την κυρία Θεοφιλοπούλου και τον κύριο Κούντουρο, τους υπαλλήλους του Γραφείου που απoτέλεσαν το αντικείμενο της έρευνας, σε σχέση με οιαδήποτε πτυχή των δραστηριοτήτων του Γραφείου Συνδέσμου».

«Οι εν λόγω υπάλληλοι έχουν ενημερωθεί ότι η σχετική έρευνα έχει περατωθεί», προσθέτει.

«Στο πλαίσιο αυτό, η αρμόδια αρχή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εξέφρασε επισήμως προς τους εν λόγω υπαλλήλους τη λύπη της για την προσβολή της τιμής και της υπόληψής τους την οποία υπέστησαν εξαιτίας της διαδικασίας αυτής και συγχαίρει τους τρεις υπαλλήλους για την πολύ σωστή και αξιοπρεπή στάση που τήρησαν καθ’ όλο αυτό το χρονικό διάστημα», καταλήγει.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΘΗΝΑ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΑΘΩΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!