αθλιότητα-στον-βόλο-έβρισε-και-χτύπησ-1103139
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.12.2022 | 10:50

Αθλιότητα στον Βόλο: Έβρισε και χτύπησε έγκυο σε ουρά καταστήματος

Ενώπιον του αυτοφώρου οδηγήθηκε τη Δευτέρα προκειμένου να δικαστεί, μια 44χρονη γυναίκα από τον Βόλο που χωρίς λόγο άρπαξε από τα μαλλιά μια 40χρονη έγκυο και την εξύβρισε χυδαία μπροστά στον κόσμο.

Στο δικαστήριο δεν έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες που να δικαιολογούν την οργή της, ωστόσο, σύμφωνα με το gegonota.news, από τις εκφράσεις της επίθεσης που δέχτηκε η 40χρονη φάνηκε πως η ερωτική αντιζηλία ήταν η αιτία και πως όλα συνέβησαν για έναν άντρα.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή στην ουρά αναμονής για την παραλαβή δεμάτων , έξω από εταιρεία ταχυμεταφορών, στη Νέα Ιωνία.

Η 44χρονη προσπέρασε όλη την «ουρά», πήγε πίσω από την 40χρονη και την άρπαξε, ενώ άρχισε να την βρίζει. «Δεν της τράβηξα τα μαλλιά… σήκωσα το χέρι μου να τινάξω τα δικά μου και μπλέχτηκε το δικό μου χέρι στα μαλλιά της. Κατά λάθος έγινε», είπε στο δικαστήριο η 44χρονη αλλά δεν έπεισε κανέναν, αντίθετα κρίθηκε πως προσπαθούσε να εξαπατήσει την έδρα.

«Είμαι έγκυος και φοβήθηκα πολύ. Για αυτό και κάλεσα την αστυνομία όταν άρχισε να με βρίζει χυδαία και με χτύπησε πίσω στο κεφάλι», είπε στο δικαστήριο το θύμα, ενώ στη δράστιδα επιβλήθηκε ποινή επτά μηνών με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης.