Ατάκες στα social media για Τσακαλώτο και… «φυσική λύση» στο συνταξιοδοτικό

«Αυτοί οι άνθρωποι -οι παλαιοί συνταξιούχοι- θα τεθούν εκτός συστήματος με φυσικό τρόπο». Τάδε έφη ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την ομιλία του στο 13ο ελληνικό Roadshow, στο Λονδίνο, αναλύοντας τα… σχέδια της κυβέρνησης για την επίλυση του συνταξιοδοτικού τα επόμενα χρόνια.

Η δήλωση-επιτομή του κυνισμού από τον υπουργό Οικονομικών, προκάλεσε σάλο όχι μόνο στην αίθουσα που ειπώθηκαν τα συγκεκριμένα λόγια, αλλά πολύ περισσότερο στην ελληνική κοινωνία και στα social media.

– Οι συνταξιούχοι να πεθάνουν, οι λαθρομετανάστες να πεθάνουν, οι επιστήμονες να φύγουν στο εξωτερικό. Η κυβέρνηση έχει σχέδιο…

– Ελπιζω οι γονείς μου να μη μάθουν τι είπε ο #Τσακαλωτος για τους συνταξιούχους!Δεν ειμαι σίγουρος οτι θα απαντήσουν με κομψό τροπο!

– Μετά τον #Τσίπρα μας ήρθε και ο #Τσακαλώτος να… υποδείξει (σε διεθνές ακροατήριο παρακαλώ) πως… «λύνουν» το… «πρόβλημα» με τους #συνταξιουχους με… φυσικό τρόπο! Και ακόμη… δεν έχει πέσει αυτή η #κυβερνηση

– Έτσι που το πάει η κυβέρνηση στο φάκελο με την σύνταξη θα υπάρχει και διαφημιστικό φυλλάδιο από γραφεία τελετών

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!