Η αστυνομία έδωσε εντολή να σταματήσουν οι έρευνες για τον αγνοούμενο Θάνο Ακρίβο

Σύμφωνα με επικοινωνία που είχε το npress.gr με την Πυροσβεστική, έγινε γνωστό πως μετά από έγγραφο της αστυνομίας, διακόπηκαν οι έρευνες για την αναζήτηση του Θάνου Ακρίβου από τη Ναύπακτο.

«Η Πυροσβεστική, επιχειρούσε κατόπιν αιτήματος της αστυνομίας και δεν θα μπορούσε να διακόψει με δική της πρωτοβουλία τις έρευνες», αναφέρει η ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με το npress.gr, από την Πυροσβεστική τόνισαν ότι δεν υπάρχει θέμα κόπωσης, αλλά ούτε και έλλειψης προσωπικού. Όποτε χρειαστεί και δοθεί εντολή, η Πυροσβεστική είναι έτοιμη να συνδράμει ξανά στην επιχείρηση. Παράλληλα, η αστυνομία ενημέρωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ότι η ίδια θα συνεχίσει τις έρευνες αλλά πιο διακριτικά. Η κατάσταση αυτή την στιγμή με το θρίλερ της αναζήτησης του νεαρού, είναι σε οριακό σημείο και ευχόμαστε σύντομα να υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Θάνος Ακριβός εξαφανίστηκε την Πέμπτη 12 Απριλίου από το Πανόραμα Άργους.

Την προηγούμενη μέρα είχε τηλεφωνήσει στη μητέρα του και της είχε πει ότι βρισκόταν στον δρόμο και είχε χάσει τον προσανατολισμό του.

Οι γονείς του που ζουν στη Ναύπακτο την επόμενη μέρα πήγαν στα Σεπόλια, όπου μένει ο 32χρονος, αλλά δεν τον βρήκαν κι έτσι δήλωσαν την εξαφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Την περασμένη Τρίτη, κάτοικος του Πανοράματος ειδοποίησε την Τροχαία ότι βρήκε ένα μαύρο BMW εγκαταλελειμμένο στην άκρη του δρόμου. Όπως αποδείχθηκε ήταν το αυτοκίνητο του 32χρονου. Ήταν ξεκλείδωτο, με τα κλειδιά στη μίζα, ενώ μέσα υπήρχαν χρήματα του Θάνου, το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιημένο και τραπεζικές κάρτες.

Κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι το αυτοκίνητο του 32χρονου έμεινε από μπαταρία και ο ίδιος αναζητούσε συνεργείο για να το επισκευάσει. Μάρτυρες μάλιστα κατέθεσαν ότι τον είδαν την Πέμπτης να κινείται γύρω από το ακινητοποιημένο όχημα.

Μάλιστα κάτοικος κατέθεσε στην αστυνομία ότι νωρίς το πρωί της Παρασκευής ο Θάνος Ακριβός τον πλησίασε και τον ρώτησε πού θα βρει συνεργείο αυτοκινήτων. Στις 15:00 το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ιδιοκτήτης συνεργείου πέρασε από το σημείο και τον είδε να στέκεται δίπλα στο αυτοκίνητο. Η πόρτα του πορτ μπαγκάζ ήταν ανοιχτή και δίπλα του είχε σταματήσει ένα ασημί αυτοκίνητο.

Η εισαγγελέας Ναυπλίου έδωσε εντολή στην Ασφάλεια που ερευνά την υπόθεση να διερευνήσει το υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες γειτονικών κτιρίων στην περιοχή, ενώ αναζητείται το ασημί αυτοκίνητο που προσέγγισε τον Θάνο Ακριβό το μεσημέρι της Παρασκευής.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ, ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, ΑΚΡΙΒΟΣ