ασπρόπυργος-άγριο-ξύλο-και-ληστεία-με-897531
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.05.2022 | 16:31

Ασπρόπυργος: Άγριο ξύλο και ληστεία με θύμα οδηγό φορτηγού

Ένας οδηγός από την Πολωνία έγινε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας στον Ασπρόπυργο από τρία νεαρά άτομα, τα οποία τον άρπαξαν και τον έβαλαν στο αυτοκίνητό τους για να τον χτυπήσουν και να τον ληστέψουν.

Ο οδηγός φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, από την τηλεόραση της ΕΡΤ, να να περπατάει στο πεζοδρόμιο της Λ. Αθηνών κοντά στη γέφυρα Ασπροπύργου όταν το αυτοκίνητο των νεαρών σταματάει μπροστά του, με τον έναν να κατεβαίνει και να τον τραβάει με δύναμη μέσα, στα πίσω καθίσματα.

Το αυτοκίνητο, μετά, αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα ενώ στη διαδρομή, όπως αναφέρει και η ΕΡΤ, τον ξυλοκοπούν με γροθιές και κλωτσιές και του αφαιρούν χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και τα κλειδιά του φορτηγού.




Μετά από περίπου 2 χιλιόμετρα, οι δράστες πετάνε τον οδηγό έξω από το αυτοκίνητο, κατεβαίνουν και τον σέρνουν για αρκετά μέτρα στο δρόμο ενώ του αρπάζουν και το κινητό του τηλέφωνο. Τελικά, εγκαταλείπουν το θύμα στη συμβολή των οδών Αγίου Γεωργίου και Ορφέως, τον οποίο βρήκαν τυχαία αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που περνούσαν από το σημείο.

Μετά από έρευνες της Ασφάλειας Ασπροπύργου, και από το στίγμα του κλεμμένου κινητού, συνελήφθη ένας 17χρονος ο οποίος αναγνωρίστηκε από τον Πολωνό, ως ένας από τους δράστες που τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν και παράλληλα γίνονται έρευνες για να ταυτοποιηθούν οι δύο συνεργοί του.