Ασκήθηκε ποινική δίωξη στον δικηγόρο αρνητή του κορωνοϊού - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
7
Δεκέμβριος
Back

Ασκήθηκε ποινική δίωξη στον δικηγόρο αρνητή του κορωνοϊού

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον δικηγόρο που έχει δηλώσει αρνητής του κορωνοϊού. Ο δικηγόρος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων, μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, πέρα από αρνητής του κορωνοϊού, αλλά και του εμβολίου, ο δικηγόρος έχει ταχθεί και απέναντι στη διασωλήνωση των ασθενών, υποστηρίζοντας πως γίνονται χωρίς λόγο.

Ποινική δίωξη στον δικηγόρο

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης μετά την ολοκλήρωση της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που είχε διαταχθεί με αφορμή ηλεκτρονικά αρχεία με τις αναφορές του δικηγόρου για τον κοροναϊό που είχαν διαβιβαστεί από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, ο φάκελος της υπόθεσης απεστάλη στην Εισαγγελία Εφετών προκειμένου να προσδιοριστεί η δίκη του από Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων λόγω της ειδικής δωσιδικίας που έχει εκ του νόμου ως δικηγόρος.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!