ΑΣΕΠ: Έρχονται οριστικά αποτελέσματα για πέντε προκηρύξεις

Στη τελική ευθεία για την έκδοση οριστικών πινάκων σε πέντε προκηρύξεις βρίσκονται σύμφωμα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, βρίσκονται οι άρμοδιες υπηρεσίες του ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής, το επόμενο διάστημα και πιθανά μέχρι το τέλος του χρόνου θα εκδοθούν οριστικοί πίνακες για τις παρακάτω προκηρύξεις:

— 1Κ/2018 προκήρυξη που αφορά διακόσιες εννέα (209) συνολικά θέσεις προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικοού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην ΕΥΔΑΠ Α.Ε.

— 4Κ/2018 προκήρυξη που  αφορά την πρόσληψη 103 μόνιμων υπαλλήλων στους εξής φορείς: ΕΥΔΑΠ , Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Α.Ε.ΔΙ.Κ., Ελεγκτικό Συνέδριο, Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας, Οίκο του Ναύτου.

— 9Κ/2018 προκήρυξη που αφορά με σειρά προτεραιότητας, σαράντα έξι (46) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Οι ενστάσεις επί των προσωρινών πινάκων τελείωσαν στις 14 Οκτωβρίου και σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων με στόχο να έχουν βγει μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.

— 1ΕΑ/2019 προκήρυξη για την κατάταξη με σειρά προτεραιότητας υποψηφίων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΑΣΕΠ βρίσκονται πλέον στο στάδιο της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων που θα γίνει πιθανά μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

—  2ΕΑ/2019 προκήρυξη για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψήφιων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) κλάδων ΠΕ21, ΠΕ22, ΠΕ23, ΠΕ25, ΠΕ28, ΠΕ29, ΠΕ30, ΠΕ31 στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων και της ολοκλήρωσης της διαδικασίας των ενστάσεων αναμένονται οι οριστικοί πίνακες που θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος του χρόνου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΣΕΠ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!