άρτα-βρέθηκε-ο-29χρονος-που-πυροβόλησε-1059717
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.08.2022 | 09:29

Άρτα: Βρέθηκε ο 29χρονος που πυροβόλησε τον πεθερό του

Εντοπίστηκε τελικά μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας ο 29χρονος άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας ο οποίος κρυβόταν στα βουνά της περιοχής, εντοπίστηκε και προσάγεται στην αρμόδια υπηρεσία.

Ο 29χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με τέσσερις σφαίρες τον πεθερό του, ενώ παράλληλα, πυροβόλησε και κατά της πρώην συζυγού του. Μετά το έγκλημα, ο δράστης φέρεται να διέφυγε προς το βουνό μετά τα όσα συνέβησαν στην αυλή του πεθερού του.

Στο μεταξύ, το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στα σύνορα Άρτας-Αιτωλοακαρνανίας, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, τον 29χρονο συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό, γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

H ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου

Στην επίσημη ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, αναφέρεται ότι «βρέθηκε νεκρός σε αύλειο χώρο οικίας σε χωριό της Άρτας 75χρονος ημεδαπός με τραύματα από πυροβόλο όπλο». Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.