αρπαγή-βρέφους-στο-αιγάλεω-324053
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.08.2022 | 09:47

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω

Τον πατέρα του βρέφους που απήχθη στο Αιγάλεω, ως πρόσωπο κλειδί στην παράξενη υπόθεση αρπαγής, αναζητάει η αστυνομία καθώς η μητέρα του μωρού δήλωσε ότι έχει άλλα 4 παιδιά, τα οποία ζουν με τον πατέρα τους στο Βόλο.

Το μόλις 8 μηνών βρέφος απήχθη από το σπίτι του στο Αιγάλεω Αττικής, από δυο άντρες, οι οποίοι αρχικά κατέθεσαν ότι είχαν σκοπό να το πουλήσουν προς 50.000€, ενώ τροποποιώντας την κατάθεσή τους είπαν ότι τους το έδωσε η μητέρα του, για να το πάνε βόλτα.

Φως στην υπόθεση της παράξενης αρπαγής, αναμένεται να δοθεί αφενός με τις αυριανές καταθέσεις των δυο συλληφθέντων, αλλά και ο εντοπισμός του πατέρα του μωρού που απήχθη.

Την ώρα που οι αστυνομικοί έχουν επικεντρώσει τις έρευνες τους στην εμπλοκή της μητέρας για την περίεργη υπόθεση αρπαγής του 8 μηνών βρέφους στο Αιγάλεω, η ίδια δίνει τη δική της απάντηση, μιλώντας στον Alpha. «Ημουν έτοιμη να καταρρεύσω τελείως. Ετρεμα ολόκληρη. Του έλεγα “φέρε μου το παιδί μου πίσω”», λέει η ίδια. Οπως υποστηρίζει, μιλώντας στον Alpha, οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν κοντά στο Μετρό «Αγία Μαρίνα» στο Αιγάλεω, πήραν από το σπίτι της το παιδί της, χωρίς εκείνη να τους έχει δώσει άδεια.

«Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα μέχρι να πάρουμε το παιδί πίσω. Τρομοκρατήθηκα τελείως. Χαίρομαι που το παιδί μου είναι γερό», αναφέρει τώρα η ίδια και εξηγεί πως της άρπαξε το παιδί από το σπίτι της στα Σεπόλια ο ένας από τους δύο συλληφθέντες. «Μου λέει “κατεβαίνω για τσιγάρα”, χωρίς όμως να μου πει ότι θα πάρει μαζί του και το παιδί. Αν μου το έλεγε αυτό, δεν θα επέτρεπα καν να το πάρει», λέει και περιγράφει τι έκανε μόλις είδε ότι το παιδί δεν ήταν εκεί που το είχε αφήσει: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι μπορεί να βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα και να κοιμόταν. Με πήρε, όμως, τηλέφωνο και μου είπε “με σταμάτησαν. Είμαι Αγία Μαρίνα και με σταμάτησε η δημοτική αστυνομία. Με έπιασαν με το μωρό σου». «Δεν με νοιάζουν τα χρήματα όσο με νοιάζει ο γιος μου», απαντά η μητέρα και στέλνει το μήνυμά της: «Αν το είχα μπροστά μου, θα τον σκότωνα. Θέλω να τιμωρηθούν»…