αρπαγή-επιχειρηματία-σε-εξέλιξη-διαπ-871862
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.12.2021 | 19:38

Αρπαγή επιχειρηματία: Σε εξέλιξη διαπραγμάτευση με τους απαγωγείς

Πριν από λίγες μέρες ξεκίνησε το θρίλερ με την αρπαγή ενός επιχειρηματία από το σπίτι του. Ο ίδιος βρίσκεται περίπου δύο μέρες στα χέρια των απαγωγέων, ενώ ήδη έχουν σταλεί τρία μηνύματα μέσω εφαρμογής στον αδελφό του για λύτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, βρίσκεται σε εξέλιξη διαπραγμάτευση με τους απαγωγείς του επιχειρηματία. Οι αστυνομικοί δε φαίνεται να έχουν καταλήξει πως πρόκειται για 4 ή 5 άτομα που έχουν απαγάγει τον επιχειρηματία και μάλιστα δεν φαίνεται να είναι επαγγελματίες.

Αρπαγή επιχειρηματία

Αρπαγή επιχειρηματία: Το σενάριο της απαγωγής τύπου tiger kidnapping

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της αστυνομίας θεωρούν πως είναι μία απαγωγή τύπου “τίγρης”. Η απαγωγή αυτή διαρκεί κάποιες ώρες με λίγα λύτρα, και είναι μία από τις τακτικές που έχουν χρησιμοποιήσει διάφοροι απαγωγείς στο παρελθόν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την αρπαγή του επιχειρηματία και βρέθηκαν καμένα στα Σπάτα, διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένα και μάλιστα, το ένα από αυτά φαίνεται πως είχε κλαπεί το 2020 από το Παλαιό Φάληρο. Παράλληλα, η αστυνομία έχει ήδη εντοπίσει το τελευταίο στίγμα του κινητού του επιχειρηματία, όχι όμως, το αυτοκίνητό του, με το οποίο επέστρεφε το μοιραίο βράδυ στο σπίτι του στο Ντράφι.

Αρπαγή επιχειρηματία: Το προφίλ του επιχειρηματία

Η ζωή του επιχειρηματία είναι ένα ατέλειωτο πάρτι, καθώς φρόντιζε πάντα να περνά καλά.  Μύκονος και Σαντορίνη αγαπημένοι του προορισμοί. Ο «βασιλιάς των ανταλλακτικών» φαίνεται πως φρόντισε να μην περάσει ούτε και εκεί απαρατήρητος.

Διακοπές από τις οποίες δεν θα μπορούσε να λείπει το μεταμεσονύχτιο πάρτι σε κότερο με άφθονο αλκοόλ, γνωστό dj και φυσικά…. αιθέριες υπάρξεις. Υπάρχει ωστόσο, ένα πάρτι που διοργάνωσε ο ίδιος και έγραψε εποχή. Με καλεσμένους γνωστούς Έλληνες της showbiz, πανέμορφες γυναίκες, ατελείωτα πυροτεχνήματα και μουσική στο τέρμα. Ο λόγος για τα εγκαίνια του γυμναστηρίου του που λειτουργεί ως… ιδιωτικός χώρος και μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν εκτός από τον ίδιο λίγοι και εκλεκτοί φίλοι του.

Ο 40χρονος ανεβάζει βίντεο ακόμα και μέσα από το αυτοκίνητο… για να καλημερίσει. Δείχνει ένας άνθρωπος γεμάτος κέφι την κάθε στιγμή. Ένας άνθρωπος που συνέχιζε τη ζωή του κανονικά. Χωρίς να δείχνει κάτι να τον φοβίζει…