αρναούτη-προσέφυγε-στη-δίωξη-ηλεκτρο-548211
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.10.2018 | 15:12

Αρναούτη: Προσέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξαιτίας ψεύτικου λογαριασμού στο YouΤube

Στο 13ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών όπου στεγάζεται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, βρέθηκε σήμερα το πρωί η Μίνα Αρναούτη.

Η 32χρονη που βγήκε σοβαρά τραυματισμένη αλλά ζωντανή μέσα από τις λαμαρίνες του τζιπ που οδηγούσε – όπως απεφάνθη η Δικαιοσύνη – ο Παντελής Παντελίδης τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2016, κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για ένα ψεύτικο λογαριασμό στα social media που κάποιος ή κάποιοι δημιούργησαν εν αγνοία της και δίχως τη συγκατάθεσή της.

Πριν από μερικές ημέρες εμφανίσθηκε στο Youtube μία σελίδα με το όνομα Mina Arnaouti. «Θα αντέξω ως το τέλος όσες φορές και αν πέσω θα ξανασηκώνομαι» και «θα νικήσω θα τους θαμπώσο όλους ειδικά την οικογένεια παντελίδη δε μου συμπαραστάθηκαν στης δύσκολες μέρες που νοσηλευωμουν στην εντατική» ήταν μερικά από τα μηνύματα που «έβγαζαν μάτι» με την ανορθογραφία τους αλλά και την πλαστότητά τους. Μάλιστα ο χειριστής του λογαριασμού έκανε και διάλογο με άλλους χρήστες, κάποιοι εκ των οποίων εξέφραζαν τη συμπαράστασή τους ενώ άλλοι έγραφαν υβριστικά σχόλια.

Μόλις η Μίνα Αρναούτη έμαθε τυχαία για την ύπαρξη του ψεύτικου προφίλ, μπήκε η ίδια στη σελίδα και έγραψε: «Εδώ μέσα σχολιάζει ένας λογαριασμός δεν είμαι εγώ! Καλή συνέχεια». Στη συνέχεια φωτογράφησε και τύπωσε την επίμαχη σελίδα και τα σχόλια και σήμερα το πρωί τα κατέθεσε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μαζί με τη μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Έπειτα από δυόμιση χρόνια και 13 χειρουργεία η Μίνα Αρναούτη κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια της και σήμερα δηλώνει πιο δυνατή από ποτέ. Είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί την τιμή και την αξιοπρέπειά της και να μην αφήσει κανένα σχόλιο που τη θίγει ατιμώρητο. Κάτι που είχε δηλώσει πριν από δύο εβδομάδες, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala που κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα, όπου είχε αποκαλύψει ότι θα κινηθεί νομικά και κατά της οικογένειας Παντελίδη: «Θα καταθέσω αγωγή σε όσους με συκοφάντησαν και με δυσφήμησαν, όπως και σε κάποιους από την οικογένεια του Παντελή. Θυμίζω ότι μου έκαναν αγωγή και μου ζήτησαν χρηματικό ποσό των 84.000 ευρώ επειδή θεώρησαν ότι τους δυσφήμησα με κάποιες αναρτήσεις μου στο Facebook, οπότε θα καταθέσω κι εγώ αγωγή διότι θεωρώ ότι κι εμένα με έχουν δυσφημήσει κάποια μέλη της οικογένειας».

Από τις πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα, η Μίνα Αρναούτη βρέθηκε στο στόχαστρο των haters και όσων την θεώρησαν υπεύθυνη, μαζί με τη Φρόσω Κυριάκου, για το θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή. Η ίδια είχε μιλήσει στο Gala για το πώς διαχειρίστηκε αυτή την κατάσταση: «Μετά το ατύχημα θωρακίστηκα. Βλέπω τη μητέρα μου να παλεύει να γίνω καλά, δεν μπορώ να ασχολούμαι με όποιον νομίζει ότι είμαι ψευδομάρτυρας ή ότι συμμετείχα στη “δολοφονία” του Παντελή. Για κάποιους ήμουν κατηγορούμενη, ενώ στο δικαστήριο δεν υπήρξα ποτέ κατηγορούμενη, καθώς ήταν ξεκάθαρο ποιος ήταν ο οδηγός».