αρκαλοχώρι-σύλληψη-ανάμεσα-στους-σει-946622
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.10.2021 | 12:51

Αρκαλοχώρι: Σύλληψη ανάμεσα στους σεισμόπληκτους

Σε σύλληψη μέσα στο Εκθεσιακό Κέντρο στο σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι στην Κρήτη προχώρησαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μινώα Πεδιάδος.

Στο πλαίσιο των αυξημένων περιπολιών που πραγματοποιούν μετά τον σεισμό προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα κλοπών στα σπίτια που έχουν εγκαταλείψει οι κάτοικοι, αλλά και για τη διασφάλιση της ακεραιότητας των σεισμοπλήκτων, κατάφεραν να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες σε έναν 26χρονο από τη Βουλγαρία.

Σε βάρος του υπήρχε από τις αρχές του χρόνου ένταλμα σύλληψης για 77 διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Οι κλοπές αυτές είχαν διαπραχθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 26χρονος διέμενε στο Αρκαλοχώρι.

Πώς έγινε η σύλληψη του 26χρονου

Η σύλληψη έγινε σύμφωνα με το cretapost.gr μέσα στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου, όπου ο 26χρονος εθεάθη να περιφέρεται ασκόπως, κινώντας τις υποψίες των αστυνομικών που του έκαναν έλεγχο και άμεσα προχώρησαν στη σύλληψη του.

Την προανάκριση της υπόθεσης διενεργεί, λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης, η Ασφάλεια Ηρακλείου καθώς το κτίριο όπου στεγάζεται το Α. Τ Μινώα κρίθηκε ακατάλληλο μετά και τον σεισμό και τους μετασεισμούς.