αριδαία-κλειστά-τα-σχολεία-την-τρίτη-λ-852895
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.01.2023 | 21:54

Αριδαία: Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη λόγω σφοδρής κακοκαιρίας

Τεράστια προβλήματα προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε και συνεχίζει να πλήττει την περιοχή του δήμου Αλμωπίας και συγκεκριμένα την Αριδαία. Για λόγους ασφαλείας δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη (24.01.2023) τα σχολεία.

Τουλάχιστον 83 κλήσεις έγιναν στην πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και ισόγεια καταστήματα στην Αριδαία εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας. Τα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας βρίσκονται επί ποδός ώστε μεταφέρονται από το ένα περιστατικό στο άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, τις πληγείσες περιοχές επισκέφθηκε ο δήμαρχος Αλμωπίας, Χρήστος Μπάτσης, ο οποίος με ανακοίνωση ανέφερε πως τα σχολικά συγκροτήματα θα παραμείνουν την Τρίτη, 24 του μήνα, κλειστά.

Επίσης, η αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Πολυξένη Νάνου, σημείωσε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες θα συνεχίσουν να είναι σε επιφυλακή όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Σε απόγνωση κάτοικοι και καταστηματάρχες

Η σφοδρή βροχόπτωση μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια μέσα σε λίγα λεπτά στην Αριδαία. Σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες να μην ξέρουν τι να κάνουν