αργοστόλι-τα-ψυχολογικά-προβλήματα-ο-1064749
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.08.2022 | 11:35

Αργοστόλι: Τα ψυχολογικά προβλήματα οδήγησαν στην αυτοκτονία τον 35χρονο

Ένας 35χρονος που είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του ήταν ο οδηγός του οχήματος που έπεσε στη θάλασσα στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς.

Ο πατέρας και ο θείος του αυτόχειρα, μίλησαν στο MEGA για τις δραματικές ώρες που ζουν. «Με ειδοποίησαν από τη δουλειά ότι έχει φύγει και ψάχνουν να τον βρουν. Τον έψαχνα και πήρα στο νοσοκομείο στα επείγοντα περιστατικά, μήπως έχει πάθει κανένα ατύχημα και ήταν αυτό», είπε ο πατέρας του 35χρονου.

«Πέρασε μία φυσιολογική Κυριακή στο σπίτι του όπως κάθε μέρα. Σηκώθηκε το πρωί, πήρε την αγωγή του που παίρνει κανονικά, μίλησε με τον πατέρα του, με τη μητέρα του, ήρθε εδώ στη δουλειά, ανοίξανε το μαγαζί εδώ κανονικά, άφησε το κινητό του, έφυγε ήρεμος, πήρε το αυτοκίνητό του, σε είκοσι λεπτά ήταν στη θάλασσα», λέει ο θείος του.

«Δεν μπορούσα να το φανταστώ, την ημέρα που έφυγε, πήγε στη δουλειά του κανονικά, μετά έφυγε από τη δουλειά και ψάχναμε να τον βρούμε. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, πολύ προσιτό με τον κόσμο, αγαπημένο, τον αγαπούσαν όλοι. Ήταν στη δουλειά του πολύ σωστός», συμπλήρωσε ο πατέρας του.

Στο σημείο που βυθίστηκε το ασημί αυτοκίνητο μαζεύτηκαν πλεούμενα που είχαν βρεθεί τυχαία στην περιοχή, ενώ άνδρες από το λιμάνι βούτηξαν με την ελπίδα να μπορέσουν να σώσουν τον 35χρονο οδηγό.

Σύμφωνα με τον θείο του θύματος, ήταν μία κίνηση που έκανε συνειδητά, λόγω ψυχολογικών προβλημάτων που τον είχαν καταβάλει.

«Ό,τι έγινε, έγινε καθαρά συνειδητοποιημένα, γιατί ήταν ένα πολύ έξυπνο, πολύ διαβασμένο παιδί και δεν άντεξε, δεν ήθελε αυτήν τη ζωή. Είχε ένα πρόβλημα ψυχολογικής φύσεως και χρειάστηκε να μπει σε μία θεραπεία. Αυτή η θεραπεία όμως, αυτά τα φάρμακα τον έριξαν σωματικά πάρα πολύ, μόνο σωματικά όμως».