αρχίζει-σήμερα-η-δίκη-για-την-υπόθεση-τ-512253
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.12.2018 | 08:53

Αρχίζει σήμερα η δίκη για την υπόθεση της απαγωγής Λεμπιδάκη

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα η υπόθεση της απαγωγής του Κρητικού επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Η δίκη ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη ωστόσο πήρε αναβολή για σήμερα εξαιτίας του ότι ένας από τους 12 κατηγορουμένους, ο 46χρονος που φέρεται να είχε σχεδιάσει την απαγωγή, δεν είχε δικηγόρο με αποτέλεσμα το δικαστήριο να του ορίσει έναν.

Ο δικηγόρος του 46χρονου είχε τρεις ημέρες για να μελετήσει τη δικογραφία ώστε σήμερα να είναι έτοιμος στην υπεράσπιση του κατηγορουμένου.

Oπως αναφέρει το cretapost.gr η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει με την κατάθεση του Μιχάλη Λεμπιδάκη ο οποίος αναμένεται να μιλήσει για όλα όσα έζησε τις 186 ημέρες στα χέρια των απαγωγέων του.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται συνολικά 12 άτομα.

Πρόκειται για τους: 44χρονο ιδιοκτήτη μάντρας αυτοκινήτων, 45χρονο ιδιοκτήτη νυχτερινών μαγαζιών, 61χρονο μεσίτη και την 17χρονη κόρη του, 41χρονο ποινικό, 46χρονο που πρωτοστατούσε στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών στο Ρέθυμνο, ένας 45χρονο και έναν 43χρονο.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης την περασμένη Τρίτη έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο μαζί με την σύζυγό του, την μητέρα και τον αδερφό του καθώς και με στενούς οικογενειακούς φίλους. Ο ίδιος ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος ενώ κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια είπε στους δημοσιογράφους πως «για μένα τώρα είναι όλα καλά».