άψογη-η-διαχείριση-τεβα-από-τον-δήμο-φυ-881323
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.03.2021 | 23:38

Άψογη η διαχείριση ΤΕΒΑ από τον Δήμο Φυλής

Άψογη η διαχείριση ΤΕΒΑ από τον Δήμο Φυλής

Άψογη βρήκε η Διαχειριστική Αρχή τη διαχείριση του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ από το Δήμο Φυλής

Άψογη, από κάθε άποψη, είναι η διαχείριση του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής. Στη διαπίστωση αυτή κατέληξε το πόρισμα της Διαχειριστικής Αρχής, στο πλαίσιο τακτικού ελέγχου που διενεργήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2021 και αφορούσε σε όλους τους Δήμους της Δυτικής Αττικής, μεταξύ των οποίων ο Δήμος Φυλής έχει την βασική ευθύνη, ως επικεφαλής εταίρος.

Ο έλεγχος διενεργήθηκε σε όλα τα πεδία υλοποίησης του έργου: Από την υποβολή της πρότασης και την τήρηση των φακέλων, μέχρι την καταλληλότητα των χώρων αποθήκευσης των τροφίμων, τη διασταύρωση των Δελτίων Αποστολής με τα στοιχεία της Αποθήκης, την αντιστοίχιση της ποσότητας κάθε διανομής με τα τρόφιμα που παρέλαβαν οι ωφελούμενοι, καθώς και την αποτελεσματικότητα του συστήματος πληροφόρησης των δικαιούχων.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς. “Ο έλεγχος πιστοποίησε αυτό που ως επικεφαλής εταίρος είχαμε συναποφασίσει με τους αδελφούς Δήμους της Δυτικής Αττικής. Ότι δηλαδή θα υλοποιούσαμε, όλοι μαζί, ένα πρόγραμμα κάλυψης των βασικών αναγκών σε τρόφιμα για τους άπορους συμπολίτες μας, με απόλυτη προσήλωση στις αρχές της νομιμότητας, της διαφάνειας και της ίσης μεταχείρισης. Ευχαριστώ τους συναδέλφους Δημάρχους της Δυτικής Αττικής, τον Αναπλ. Δήμαρχο Γιώργο Αντωνόπουλο και τους εργαζομένους της Κοινωνικής Υπηρεσίας. Η συνολική δουλειά φέρνει αποτελέσματα προς όφελος των συμπολιτών μας”, τόνισε χαρακτηριστικά Δήμαρχος Φυλής.