απόστολος-γκλέτσος-πρώτη-δημόσια-εμφ-413296
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.09.2021 | 22:00

Απόστολος Γκλέτσος: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με την σύντροφό του -Παντρεύεται; (φωτο)

Δεν κάνουν συχνά εμφανίσεις και αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για τον Απόστολο Γκλέτσο και την Ιζαμπέλα Αρβανίτη. Η κ. Αρβανίτη είναι η νέα σύντροφος του Απ. Γκλέτσου και έχει φέρει τη ζωή του πάνω – κάτω.

Ο Γκλέτσος που είχε αφήσει σε δεύτερη μοίρα την προσωπική του ζωή μέχρι πριν από λίγο καιρό, αρχικά γοητεύτηκε και στη συνέχεια ερωτεύθηκε την πρώην “σιδηρά κυρία” του ΥΓΕΙΑ -μεταξύ των άλλων επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων- Ιζαμπέλα Αρβανίτη και η σχέση τους, καθώς λένε οι πληροφορίες, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Κάποιοι μάλιστα μιλάνε ακόμα και για γάμο. Ωστόσο οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί προς το παρόν. Πάντως το ζευγάρι συζεί αρκετό καιρό και σκέφτεται το ενδεχόμενο να επισημοποιήσει την σχέση του.
Ο Απόστολος, πάντως, παραδέχτηκε σε συνεντεύξεις του ότι είναι ερωτευμένος και σε μια σοβαρή σχέση μετά από πολύ καιρό, που τον κάνει να περνάει καλά.

Το ζευγάρι έκανε την περασμένη Κυριακή την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Ηρώδειο – συγκεκριμένα στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου, όπου έδωσε το “παρών” όλη η αφρόκρεμα της Αθήνας. Οι δυο τους, σεμνοί και χαμηλών τόνων, κάθισαν στις πρώτες θέσεις διακριτικά χωρίς, όμως, να ξεφύγουν από τον φακό που διέκρινε την παρουσία τους…

Απόστολος Γλέτσος γαμπρός

Περισσότερα