απόστολος-γκλέτσος-ήταν-οδυνηρό-αυτ-600981
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.08.2021 | 10:04

Απόστολος Γκλέτσος: «Ήταν οδυνηρό αυτό που πέρασα με την καρδιά μου»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε τον απολογισμό του χειμώνα και παράλληλα αναφέρθηκε στην επίπονη διαδικασία που πέρασε με την καρδιά του.

«Είμαι καλά. Βρίσκομαι στη Στυλίδα και ετοιμάζομαι να κατέβω στην Αθήνα για τα γυρίσματα της νέας μου δουλειάς. Ήταν ένας πολύ δύσκολος χειμώνας, με πρωτόγνωρα πράγματα. Αναμετρηθήκαμε όλοι με τον εαυτό μας και με δύσκολες συνθήκες. Σίγουρα άφησε πίσω του πράγματα που μας προβλημάτισαν, άφησε πίσω του δύσκολες καταστάσεις, άφησε ένα κενό», είπε αρχικά στο «ΕΓΩ».

«Για τους άντρες το αν είσαι ωραίος ή άσχημος είναι λίγο κολοκύθια»

Στη συνέχεια σημείωσε: «Δεν ξέρω τι σημαίνει ωραίος. Για τους άντρες το αν είσαι ωραίος ή άσχημος είναι λίγο κολοκύθια. Αυτά είναι περισσότερο γυναικεία πράγματα. Τι θα πει ωραίος άντρας; Ο άντρας είναι η κουβέντα του, η περπατησιά του, η σκιά του. Το «ωραίος» είναι για γέλια».

Σε ερώτηση για την εγχείρηση καρδιάς, στην οποία υποβλήθηκε στα 35 του απάντησε: «Δεν ήταν εγχείρηση. Ήταν κάτι χειρότερο, γιατί το κάνεις ζωντανός, χωρίς νάρκωση. Σου καυτηριάζουν την καρδιά. Ήταν οδυνηρό, πόνεσα, ταλαιπωρήθηκα και φοβήθηκα. Αυτό συνέβη μία ημέρα που έκανα γυμναστική και λιποθύμησα».