απόστολος-γκλέτσος-η-18χρονη-κούκλα-κόρ-413296
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.12.2020 | 20:15

Απόστολος Γκλέτσος: Η 18χρονη κούκλα κόρη του – Πόσο μοιάζουν (φωτο)

Η Βαλίσια ήρθε στον κόσμο πριν από 18 ολόκληρα χρόνια και από τότε ο Απόστολος Γκλέτσος απέκτησε τη δική του πριγκίπισσα η οποία είναι και η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να του κλέψει για πάντα την καρδιά.

Η νεαρή δεσποινίδα Γκλέτσου η οποία είναι φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, έχει και εκείνη καλλιτεχνική φλέβα αφού λατρεύει τη ζωγραφική αλλά και η τέχνη της φωτογραφίας.

Μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αναρτά συχνά φωτογραφίες με… άποψη, όμως όλες είναι ασπρόμαυρες. Το ίδιο και οι δικές της φωτογραφίες όταν ποζάρει μπροστά στον φακό.

«Είναι το πιο σπουδαίο κομμάτι στη ζωή μου. Αν δεν υπήρχε, δεν είχα λόγο να υπάρχω. Θέλω να της αφήσω μια παρακαταθήκη, ένα όνομα. Θέλω όπου πηγαίνει, γι’ αυτό και φροντίζω την υστεροφημία μου, όταν λέει “είμαι η κόρη του Γκλέτσου”, να τη σέβονται. Ακόμη και οι εχθροί μου αναγνωρίζουν την τιμιότητά μου και το ότι είμαι αγωνιστής. Είμαι τίμιος αγωνιστής», είχε πει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του μιλώντας για εκείνη.

Φυσικά η Βαλίσια διατηρεί με τον πατέρα της μία πολύ τρυφερή σχέση και παρ’ όλο που ο γνωστός ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας είχε χωρίσει από τη μητέρα της Μαρία Μαγγίνα όταν ακόμα εκείνη ήταν πολύ μικρή, κατάφεραν να διατηρήσουν πολύ καλές σχέσεις για το καλό του παιδιού τους ώστε να μεγαλώσει σε ένα υγιές και ισορροπημένο περιβάλλον. Και τα κατάφεραν γιατί στο χαμόγελο της Βαλίσιας αποτυπώνεται η χαρά και η ανεμελιά, όπως πρέπει να συμβαίνει για κάθε κοπέλα της ηλικίας της.

Πηγή: gossip-tv.gr