απόπειρα-βιασμού-στη-νίκαια-στρίμω-952544
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.12.2021 | 20:18

Απόπειρα βιασμού στη Νίκαια – «Στρίμωξαν» 22χρονη κοπέλα

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μία 22χρονη κοπέλα πριν από λίγες ημέρες στη Νίκαια, όταν τέσσερις άγνωστοι την πλησίασαν και αποπειράθηκαν να τη βιάσουν.

Η απόπειρα βιασμού στη Νίκαια σε βάρος της 22χρονης έγινε λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της περιοχής.

Η άτυχη γυναίκα έφτασε το μεσημέρι της 6ης Δεκεμβρίου στο Τ.Α. Νίκαιας-Αγ. Ιωάννης Ρέντη και ανέφερε πως στην περιοχή της Νίκαιας, στο ύψος του Ιερού Ν. Αγίου Νικολάου, επί της συμβολής των οδών Καρακολουξή και Π. Τσαλδάρη, τέσσερις άγνωστοι δράστες την προσέγγισαν και με χρήση σωματικής βίας την τράβηξαν προς το μέρος τους βίαια, σκίζοντάς της την μπλούζα και παράλληλα τη θώπευαν σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, προσπάθησαν να τη βιάσουν, όμως εκείνη αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Από το σημείο εκείνη τη στιγμή περνούσε άλλη γυναίκα, η οποία άρχισε να φωνάζει στους δράστες να αφήσουν ήσυχη την άτυχη κοπέλα.

«Με πλησίασαν τέσσερα άτομα τουλάχιστον. Φοβήθηκα. Προσπάθησαν να μου σκίσουν την μπλούζα για να με βιάσουν. Άρχισα να φωνάζω», είπε στους αστυνομικούς.

Οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν ήδη ταυτοποιήσει δύο από τους τέσσερις δράστες, οι οποίοι αναζητούνται.