απομακρύνεται-ο-πατέρας-της-britney-spears-από-τη-874292
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.02.2021 | 18:00

Απομακρύνεται ο πατέρας της Britney Spears από τη διαχείριση της περιουσίας της

Απομακρύνεται ο πατέρας της Britney Spears από τη διαχείριση της περιουσίας της

Η δικαστική μάχη της Britney Spears να απομακρύνει τον πατέρα της από την επιτροπεία και τον έλεγχο της περιουσίας της συνεχίστηκε την Πέμπτη με το δικαστήριο να αποφασίζει κατά του πατέρα της.

Η Britney Spears υπέβαλε αίτηση στο δικαστήριο πέρυσι για την απομάκρυνση του πατέρα της και την τοποθέτηση ενός χρηματοπιστωτικού ιδρύματος ως μοναδικού συντηρητή στην περιουσία της. Ο δικηγόρος της, Samuel D. Ingham III, υποστήριξε πέρυσι ότι η τραγουδίστρια φοβόταν τον James “Jamie” Spears και θα προτιμούσε ένα επαγγελματικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα να αναλάβει την περιουσία της.

Η δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες Μπρέντα Πένυ αρνήθηκε την αναφορά του τραγουδιστή πέρυσι, αλλά διόρισε τον Bessemer Trust ως συντηρητή μαζί με τον James Spears.

Tην Πέμπτη, η δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση, Brenda Penny αποφάσισε ότι ο Jamie Spears θα μοιράζεται πλέον την κηδεμονία της κόρης του ενώ αρνήθηκε την ένσταση του Jamie να επιτρέψει στο Bessemer Trust να αναλάβει ως τρίτο εξωτερικό μέλος της επιτροπείας της κόρης του.

Αρκετοί που υποστηρίζουν το κίνημα # FreeBritney ή όσοι παρακολούθησαν το ντοκιμαντέρ Framing Britney Spears μπορεί να μην το θεωρήσουν ως νίκη, είναι όμως μια πολύ θετική εξέλιξη.

Η Britney έχει χάσει τον έλεγχο των οικονομικών της και της καριέρα της πριν από 13 χρόνια και ο Jamie Spears ελέγχει την ζωή της από τότε.

Παράλληλα, ολοένα και πληθαίνουν εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Britney ελέγχεται πλήρως και μάλιστα ότι βρίσκεται φυλακισμένη στο ίδιο της το σπίτι ακολουθώντας τις οδηγίες που τις δίνουν.

Πολλοί χρήστες μάλιστα έχουν ανεβάσει βίντεο που αποδεικνύουν σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν ότι πλέον δεν έχει η ίδια τον έλεγχο της ζωής της και απλά εκτελεί όσα της ζητούν και στα άτομα που την ελέγχουν έχουν συμπεριλάβει και το αγόρι της δημοφιλούς τραγουδίστριας ο οποίος με ανάρτηση του είχε πει τα εξής.

«Πλέον είναι σημαντικό ο κόσμος να καταλάβει πως δεν τρέφω κανένα σεβασμό για κάποιον που προσπαθεί να ελέγξει τη σχέση μας και συνεχώς μας βάζει εμπόδια», είπε ο 27χρονος σε Instagram Story. «Κατά τη γνώμη μου, ο Τζέιμι [Σπίαρς] είναι εντελώς μ@@@κας».