απολύθηκε-νοσηλεύτρια-επειδή-κοινοπ-364670
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.04.2019 | 19:35

Απολύθηκε νοσηλεύτρια επειδή κοινοποίησε αρνητική κριτική για τον Πολάκη

Την απομάκρυνση νοσηλεύτριας αποφάσισε η ιδιωτική κλινική που εδρεύει στον Πειραιά, επειδή κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ανάρτηση τρίτου προσώπου, που επέκρινε τον αναπληρωτή υπουργό Υγεία Παύλο Πολάκη.

Η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια «μοιράστηκε» στο προφίλ της ανάρτηση του γιατρού Μιχάλη Λιβανού, ο οποίος είχε γράψει για την επίθεση Πολάκη, εναντίον του Στέλιου Κυμπουρόπουλου το εξής: «Χαιρετίζω τους φίλους μου αριστερούς και «προοδευτικούς» Χανιώτες που επέλεξαν και έστειλαν έναν απαίδευτο φασιστάκο να τους εκπροσωπεί στο κοινοβούλιο. Για το άλλο το παλικαράκι που τον έκανε υπουργό και τον κρατάει ακόμη είναι της ίδιας συνομοταξίας οπότε τα σχόλια περιττά».

Λίγες ώρες μετά, η νοσηλεύτρια κλήθηκε από τη διοίκηση του νοσοκομείου και ενημερώθηκε για την απόλυσή της. Την δημοσιοποίηση του γεγονότος έκανε πάλι ο κ. Λιβανός μέσω Facebook , χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της εργαζόμενης: «Μια φίλη και μακρινή συγγενής μου έκανε σήμερα το πρωί το λάθος να κοινοποιήσει την ανάρτηση μου για τον αξιότιμο υπουργό μας. Το μεσημέρι απολύθηκε για το λάθος της αυτό, όπως της εξήγησαν με περίσσιο θράσος. Κάποιοι θα ζητήσουν συγνώμη από τη δημοκρατία σε αυτό τον τόπο, γιατί κάναμε πολύ υπομονή μαζί τους και δεν τους άξιζε ούτε η υπομονή ούτε η ευγένεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός.

Πηγή: medlabgr